navdnenielch1105154Павлин Иванов

Днес исках да публикувам единствено празнични и добри новини, но …

Последен празник за Минчо Казанджиев като кмет на Ловеч! Изборите приближават, промяната е близо, а вероятността за причиняване на нови щети върху Ловеч и ловчалии от кмета и неговия екип намаляват! Няма време, макар да има желание!

Пореден дъжд. Поредните наводнени улици в Ловеч. Поредно безхаберие, дори и в денят на светите братя Кирил и Методий, дори в денят на Ловеч!

Докато ловешкият кмет черпи гостите на града, раздава почетни звания и значки на килограм, посреща гостите на традиционният коктейл, жителите на Ловеч са отново на заден план, там някъде, зад лустросаната тържественост.

Многомилионният проект, чрез който беше ремонтиран бул. „България“ и бул. „Мизия“, приключи „успешно“ преди няколко години. Кмета Казанджиев и неговият „експертен“ екип така и не потърсиха сметка от фирмата изпълнител, от строителният надзор, от инвеститорският контрол, от проектантите, сметка за некачествената работа и глупавите проектантски решения.

Европа, България и Ловеч платихме милиони за лошо свършена работа!

Отговорност не се търси от никого и за нищо!

Парите са платени, лентичките са нарязани, всички са доволни!

Това е днешният празничен Ловеч!

 

navdnenielch1105155Умните хора, когато не знаят или не разбират от нещо, винаги питат, интересуват се, търсят различни мнения, информация, подходи. Но това го правят са умните!

В светът има толкова много натрупан опит по отношение на градоустройството, независимо от неговата специфика, географско местоположение, климатични особености. Само трябва да се потърси помощ, когато очевидно не можеш да се справиш с един прост дъдждец.

Но както казах, това могат да го правят единствено умните хора, мъдрите ръководители, добрите мениджъри!

За съжаление, управляващите в момента Ловеч, не мога да се причислят към управленците, използващи разумът си в полза на обществото!

Скоро промяната идва и всичко ще бъде много, много различно!

39 коментара

  1. Елате при новата строителна гордост на кмета – Проекта в “Червен бряг” да видите как живеещите там вчера си направихме перфектната лечебна КАЛНА БАНЯ, в комбинация с камънйе и чакъл!

  2. кво не му харесвате на червената ПИРАНЯ Минчо в кой друг град ще видите такива водни каскади (само трябва да ги зариби и обяви за платени зони и да прибира пачки по 200-тачки защото е гладен

  3. кво не му харесвате на червената ПИРАНЯ Минчо в кой друг град ще видите такива водни каскади (само трябва да ги зариби и обяви за платени зони и да прибира пачки по 200-тачки защото е гладен

  4. Нямам впечатления от г-н Казанджиев, защото не съм от Ловеч, но в България “политическа зрялост” е оксиморон.

  5. Ще дойде друг кмет, който да започне тепърва да се нагушва с пари.. Същата песен на нов глас. Още ли има изненадани от локви по улиците? Вчера валя пороен дъжд в продължение на 5мин. на магистрала Хемус и се обазуваха огромно вълни /на магистрала../, а вие се шокирате от стичаща се вода по стълби при голям наклон 😀

  6. Ще дойде друг кмет, който да започне тепърва да се нагушва с пари.. Същата песен на нов глас. Още ли има изненадани от локви по улиците? Вчера валя пороен дъжд в продължение на 5мин. на магистрала Хемус и се обазуваха огромно вълни /на магистрала../, а вие се шокирате от стичаща се вода по стълби при голям наклон 😀

Comments are closed.