Ст. инспектор Веско Минков-Началник група „Охрана на обществения ред“ , Николай Николов инспектор по Пътен контрол и Милен Нешев инспектор от Детска педагогическа стая проведоха беседи с учениците от 12-те класове на 4 троянски училища, дни преди приключването на тяхната учебна година.

Възпитаниците на НУПИ „Проф. Велко Колев“, ПГМЕТ, СУ „Васил Левски“ и СУ “Св. Климент Охридски“ в приятелски разговор с полицейските служители получиха подробна информация за опасностите, до които води употребата на алкохол и или наркотици, шофирането в неадекватно състояние, показването от прозорците или люковете на автомобилите, както и наказателната отговорност, която носи всеки от участниците при констатирането на такъв случаи.

Полицаите разкриха пред учениците, че в периода на абитуриентските балове на територията на Троян и на цялата област Ловеч ще има засилено полицейско присъствие и ще се извършват масови проверки на моторните превозни средства и техните водачи и пътници, с цел да не бъдат помрачени най-красивите младежки празници и преди всичко опазването на живота и здравето на празнуващите.

1 коментар

Comments are closed.