Само до 9 май е налична и специална оферта по повод откриването на магазина – всички артикули са с 20% намаление

Полската фирма за производство и търговия с обувки и чанти ССС отваря свой магазин в Ловеч. Официалното откриване е насрочено за 25 април от 17.30 ч, в “Сити Център Ловеч”. Новата fashion дестинация предлага богат асортимент от модни марки, които могат да се закупят ексклузивно в ССС. Клиентите имат възможност да се възползват от широкия асортимент от над 1000 артикула.

В CCC – Сити Център Ловеч е на разположение новата колекция за пролет /лято 2019 година, която предлага модерни и удобни обувки, сандали, сникъри, маратонки, чанти и аксесоари за дамите, мъжете и децата. Само до 9 май е налична и специална оферта по повод откриването на магазина – всички артикули са с 20% намаление.

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има 700 магазина, разположени в търговски центрове в 15 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и деца от всички възрастови групи.