Езикът в текста по-долу, може да се определи като свръх циничен, грозен, натурално отвратителен и е на Петър Цолов. Предупреждавам, ако не искате да прочетете твърде грозни неща, преминете към следващата новина. Приемете го сериозно!

Павлин Иванов

Уважаеми читатели на „Ловеч днес“, никога не съм си позволявал да публикувам нищо жълто и подмолно. Зад всяка моя публикация, мнение, коментар, независимо какво пиша и за кого, винаги стои името ме. Както и сега. Но днес, този коментар, ще бъде малко по-различен. Вероятно ще изглежда жълт, заради цитатите и скрийншотовете от Фейсбук, които ще прочетете и видите.

Те са на първите хора в Ловеч, които са начело на местното самоуправление в града. Извинявам се и съжалявам за това, което ще прочетете, но смятам, че е редно да се знае и да остане на страниците на „Ловеч днес“ завинаги.

Активното лице е Петър Цолов, Председател на Общински съвет Ловеч, символ на местната власт, лице на ПП ГЕРБ. Пасивните лица, които само одобряват са Цветан Тодоров, ПР на Община Ловеч и зам. кмета Цветан Георгиев.

Поводът е, очеваден трол във Фейсбук, под името Dora Gornova (вероятно гледа сега сейр), която беше написала провокативен текст, свързан с лювобните отношения на Петър Цолов и общоизвестна дама.

В практиката ми са се случвали подобни случаи, когато някой напише нещо лошо за някой друг. Обикновено, ако не съм видял това и не съм го премахнал, ми се обаждат или пишат, за да бъде премахнат проблемния пост. И веднага след сигнала, проблемният текст бива премахнат.

Този път, заради замесването на вожд на ПП ГЕРБ и Председател на Общински съвет Ловеч – Петър Цолов, историята придоби различен вид.

Председателят на Общински съвет Ловеч, воден вероятно от гняв или нещо друго, според него мотивирано е предположил, че аз, Павлин Иванов, съм този трол Dora Gornova. Вероятно, след множество публикации за лошо управление, наложени глоби за 1 милион лева, катастрофално изпълнение на проекти изпълнени от Община Ловеч, се е надявал, да хване „журналистчето“ и „провален директор“ на тясно и …

Ще цитирам Петър Цолов:

Petar Tsolov Това е фалшивият профил на този твой приятел журналист (към ПР-а на Община Ловеч Цветан Тодоров), върху който той излива мокрите си желания… Обаче го закри, не знам защо, и като така му предстои еротична суша, на сиромаха мастурбатор…

Petar Tsolov Ще му дойдат нанагорно самодокосванията с треперещи ръце..

Petar Tsolov За сведение на сеирджиите оня психопатичен боклук върна на бял свят фалшивия профил на Дора Горнова… И всичко това за едни жалки 300 лв. месечно, които му плаща едно бедно богато, партийно неприютено момиче.

Petar Tsolov Бързо чистиш, боклук, но все пак архивите на Еко са живи… И жена ти също…

LovechToday Petar Tsolov Цолов, към кого е отправено това?

Petar Tsolov Към имагинерната педерастична Дора Горнова, която се появява и изчезва на тази публикация, когато я обземе анален сърбеж..

LovechToday Petar Tsolov За Председател на Общински съвет, не е приличен този език. Ако приемаш съвет, поискай от Фейсбук да установи кой е зад това. Предполагам ще изненадаш, ако се окаже някой от твоята среда.

Petar Tsolov Ти си от моята среда, журналисте…

LovechToday Petar Tsolov Както казах, този трол най-вероятно е много твой човек. Точно затова направих скрийншон, сега ще го сложа. Ако можете да си триете елементарните ченгеджийски постановки, моето не може да изтриете 😜

Petar Tsolov LovechToday когато ченгетата те попитат за парите, които раздаде на тръгване от Еко, пак ми се обади, ако имаш нужда от адвокат… Жена ти е добър юрист, но няма да е удобно да научи на кого си платил…

Petar Tsolov Павлинке Горнова, за първи път в живота си ще го сложа на мъж, и то с неистово отвращение … Спомни си за осемте заплати, които плати на единствената жена на света, която ти върза … И за това, че бивш френски премиер влезе в затвора за същото (смигане)

 

Та така.

Мокри несбъднати желания, сиромах мастурбатор, имагинерната педерастична Дора Горнова (т.е. аз), която се появява и изчезва на тази публикация, когато я обземе анален сърбеж, слагане на мъж, макар и с отвращение ..

И още, не е удобно съпругата ми да научи на кого съм платил, като тук внушението е, че съм възнаградил с 8 заплати, като бивш и провален Директор на „ЕКО“ ЕАД Ловеч, „единствената жена, която ми е вързала“! (Някой ден ще разкажа всички слухове от онова време – жени, пари, пиене ..)

Това е част от речника на подчертавам – Първият човек в община Ловеч, Председател на Общински съвет, лице на ПП ГЕРБ! Този човек също е избран наскоро и за член на Управителния съвет (УС) на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България (НАПОС-РБ)!

Браво! Ако в тази Асоциация има случайно „мисирки“ и „тулупи“, не им завиждам. Може да ги обземе и тях „анален сърбеж..“.

Честно казано, доста ми е неудобно да продължа. Никога не съм си позволявал да се защитавам от подобни нападки, които обикновено са доста по-скрити, рафинирани, по телефон или на лични и ограничаващите се до трошене на зъби и кости, след някоя публикация за злоупотреба от властите.

Petar Tsolov Добре дошла отново, госпжо Горнова (Бел.р. – визира очевидно мен!) Обичам стила ти на писане. Звучиш като комсомолска секретарка… Ненащипана… И да, никога няма да си като мен, защото мъжките качества са ти чужди, Горнова…

Текстовете на Петър Цолов са харесани единствено от неговите приятели по .., всички знаете по какво, ПР-а на кмета Корнелия Маринова – Цветан Тодоров и зам. кмета Цветан Георгиев.

Почти цялото Ръководство на Община Ловеч явно обожава цинизмите, обидите, пошлостта, особено ако са насочени към медиите! Разбираемо е, с „мисирките“ така трябва! Не за първи път!

Забележителна черта на слабите хора е да нападат близките на обекта – съпруги, деца, приятели. Нападат винаги на лична основа.

Лично аз се гордея с това, че не съм извадил нито една жълта креватна история, нито на кого мъжа или жената с кого се обичат, нито децата им какво качество са. Никога не съм го смятал за редно и в нито един от хилядите ми коментари не съм засегнал никого в човешката му битност.

За разлика от това, в професионалната му такава, не мисля, че имам задръжки. Защото тези хора, в качеството им на кметове, съветници, областни и общински лидери са избрани от хората или назначени да защитават обществените интереси и трябва да бъдат пример за подражание.

 

В тази първа част избрани цитати на Петър Цолов ще се огранича до тук.

Искрено се извинявам за това, което прочетохте. Но все пак, трябва да знаете какъв съм аз и какви са хората, които днес управляват Ловеч. Хората, които са на най-важните позиции в ПП ГЕРБ Ловеч. Хората, които заемат престижни позиции и на национално ниво.

Тъй като смятам този случай за системен и христоматиен пример за бруталността на представителнте на местната власт в Ловеч и лидерите на ПП ГЕРБ в града срещу медиите, ще уведомя по подходящ начин:

  1. Общински съвет Ловеч
  2. Кмета на Община Ловеч
  3. Общинска структура на ПП ГЕРБ Ловеч
  4. Областна структура на ПП ГЕРБ Ловеч
  5. ПП ГЕРБ и нейният лидер Бойко Борисов
  6. Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България (НАПОС-РБ)
  7. Колеги от различни по обхват медии

 

Послеслов

За мнозина, прочетеното тук представлява циничен и долнопробен цирк. Разчистване на сметки. Мерене на .. остроумие и власт. Да, така е. Това е евтин, жалък цирк. Понякога се налага да участвам в точно такива долнопробни представления, но цената – да се видят истинските лица на властта в Ловеч, които иначе фалшиво изглеждат умни, добронамерени, грижовни за обществото, за мен си струва. И тук партийните цветове нямат значение!

Успял съм да си създам много врагове заради моите публикации осветляващи “работата” им и никой от тях не е случаен. Убеден съм, че всеки от тях вижда в лицето на Петър Цолов мъжката сила да ми натрие носа, която те самите не са имали. Цял ден ще шушукат за това на оперативки, кафе или по леглата.

И като казах леглата, някой ден, ако реша да стана като тях -долен, подмолен, просташки устроен, алкохолик, дрога или мачо и сайта ми стане сигнално жълт (с достоверни клюки за първите мъже и жени в Ловеч), ще видите, колко любовен и пъстър е този малък и красив крайречен град. Както казва един приятел, толкова много съпруги и съпрузи на властници са “Сляпата Вайша”.

 

А ако случайно ви интересуват сериозни теми, като финансите на Община Ловеч и управлението на проекти, препоръчвам да прочетете следните ми коментари:

Дали НИКОЙ не може да харчи повече, отколкото има в джоба? Маринова?

Маринова и Цветан Георгиев бомбират и следващия мандат. Пуснаха поръчка за 16.8 милиона лева за 5 години за ремонти

 

Финансова корекция (глоба) от 98 862.71 лв. и за проекта за общежитието в Гозница. До тук глобите са за 965 127 лв.

 

Поредна санкция! 116 254 лв. е глобена Община Ловеч за „Нарушения в документацията за обществени поръчки“ по пореден проект