opakedn2005131ПОКАНА

Заповядайте на Кръгла маса на тема „Приоритети за икономическо развитие в периода 2014-2020”.

На събитието ще бъдат обсъдени очертаните приоритети и цели за развитието на община Луковит и как постигането им ще се отрази на развитието на местната икономика. Ще имате възможност да дадете конкретни предложения и идеи за мерки, които да бъдат включени в бъдещия общински план за развитие. Ще бъдат дискутирани и предложения за установяване на форми на партньорство и осъществяване на съвместни инициативи. Ще Ви бъдат предоставени анкетни карти за обратна връзка и кокретни предложения за насърчаване на икономическото развитие.

Кръглата маса ще се проведе на 27.05.2013 г. (понеделник), от 14:00 часа в зала „Луковит” на хотел „Дипломат Плаза”, ул. „Д. Талев” № 2, гр. Луковит

Регистрацията и участието в събитието са безплатни.

Кръглата маса на тема „Приоритети за икономическо развитие в периода 2014-2020” се провежда в рамките на проект „Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет“ на Областна администрация Ловеч и партньори общините Ловеч, Тетевен и Троян.

 

Проект „Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет“ на Областна администрация Ловеч и партньори общините Ловеч, Тетевен и Троян се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Договор № А10-13-50/20.02.2012 г.