opakedn2005131ПОКАНА

Заповядайте на Ден на отворени врати с граждани и граждански организации в община Луковит.

Събитието ще се проведе в два панела:

–          общ – ще бъдат презентирани приоритетите за развитие на общината и ще се проведе дискусия;

–          индивидуален – участниците ще имат възможност за директен разговор с кмета на общината, общински експерти и представители на консултанта по проекта, което ще осигури възможност за ясно споделяне на идеи и получаване на индивидуални отговори по поставени въпроси.

На участниците ще бъдат предоставени анкетни карти за обратна връзка, в които да изразят своята позиция по представените политики.

Събитието ще се проведе на 28.05.2013 г. (вторник), от 10:00 часа в зала „Луковит” на хотел „Дипломат Плаза”, ул. „Д. Талев” № 2, гр. Луковит.

Регистрацията и участието в събитието са безплатни.

Денят на отворени врати с граждани и граждански организации в община Троян се провежда в рамките на проект „Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет“ на Областна администрация Ловеч и партньори общините Ловеч, Тетевен и Троян.

 

Проект „Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет“ на Областна администрация Ловеч и партньори общините Ловеч, Тетевен и Троян се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Договор № А10-13-50/20.02.2012 г.

Сподели с:


2 коментара

Вашият коментар