cvborddirektori2901151Павлин Иванов

След като съветниците вече веднъж съветниците от ДПС и БСП не можаха да съберат гласове и да одобрят пламенно защитаваното от кмета Казанджиев предложение безработната Севдие Кулаалиева да стане член на борда на директорите на „Общински пазари“, същото предложение отново ще бъде разгледано в местния парламент в четвъртък.

Този път вносител на предложението не е намиращият се в изключително топли отношения с ДПС ловешки кмет Минчо Казанджиев, а самата партия на Местан. Бившата барманка и работничка на бензиностанция, а от 2012 г. безработна Севдие, продължава да е „най-качествената“ номинация на ДПС Ловеч.

Интересен е въпросът, дали е останала капчица достойнство и разум в съветниците на БСП и дали отново, под строй, без право на собствено мнение, ще затвърдят падението на едно отиващо си управление, съсипало по този модел град Ловеч.

В четвъртък, отново ще публикувам имената на всички съветници подкрепили болната амбиция на Догановата партия за силово налагане и категорично несъобразяване с действителността предложение.

Но едва ли това е учудващо, след като бившият областен управител Милко Недялков демонстративно си избра за заместник, свързаният по роднинство с човек от подземният свят, лидер на ДПС в Ловеч – Юнал Мастънов.

Колко ли трябва да си зависим за да паднеш толкова ниско?

 

1 коментар

Comments are closed.