Двама управители на социални услуги в Ловеч получиха грамоти за номинация в първото издание на връчването на Годишните награди „Социален работник на година“ 2021 г., организирани от Министерство на труда и социалната политика.

В категория „Социален работник – социални услуги за пълнолетни“ е номиниран Даниел Цанков Лазаров, управител на Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост „Вяра“

В категория „Социален работник – социални услуги за деца“ номинацията е за Поля Колева Денкова, управител на Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания „Лале“.

„Изказвам уважение за всеотдайността и грижите, които полагате в работата си . Благодаря ви за резултатите, които постигате.

Виждам вашата доброта и знам колко важна е тя. Не се чак толкова много хората, които работят със сърце и душа. Продължавайте да работите все така, защото всички ние имаме нужда от вас“. С тези думи се обърна към номинираните кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова.

Тя отправи специална благодарност и към зам.-кмета Венцислав Христов, като подчерта, че когато човек се посвещава на работата си, винаги има успех.