От ОД на МВР Ловеч съобщават за няколко пътни инцидента. На 29 март около 08.15ч. на кръстовище в Луковит, 18-годишен, неправоспособен при управление на мотоциклет се е ударил в задната част на движещ се пред него лек автомобил.  При сблъсъка леко е пострадал мотоциклетистът, който е прегледан от медицински екип и е освободен. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни. Работата по случая продължават служителите на РУ Луковит.

На 30 март около 09.30ч. в Тетевен, 53-годишна жена при управление на лек автомобил  е напуснала пътното платнво и се е ударил в железобетонен електрически стълб. Пробата за алкохол на водачката е отрицателна, прегледана е от медицински екип и е освободена за домашно лечение. Съставен й е акт за нарушение на ЗДвП.

На 31 март около 13 часа в с. Петревене, 48-годишен при управление на лек автомобил е блъснал малко дете на велосипед. Детето е откарано за преглед, където е установено, че е с охлузни рани и контузия на гръден кош. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Съставен му е акт за нарушение на ЗДвП.

Вчера, около 12.15ч на третокласен път 401 Ловеч-Севлиево при км.34+600, 65-годишен при управление на лек автомобил и поради здравословен проблем е напуснал пътното платно и се е ударил в метална предпазна ограда тип мантинела. Водачът е прегледан от медицински екип и е констатирано, че е с хипертонична криза. Пробата му за алкохол е отрицателна. Съставен му е акт за нарушение на ЗДвП.