От ОД МВР Ловеч съобщават, че на 20 декември около 04.40 ч., след получен сигнал от водач на преминаващ автомобил,  полицейски патрул на РУ Тетевен е установил, че на пътя между Тетевен и с. Гложене лек автомобил Ауди А4  управляван от 25 годишен жител на Галата е напуснал пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво.

Водачът е починал на място. По случая е образувано досъдебно производство.

От полицията съобщават и за друг инцидент. На 19 декември около 13.25 часа в РУ Ябланица е получен сигнал за пътен инцидент на АМ «Хемус». Към мястото на произшествието е изпратен полицейски екип, който е установил, че товарен автомобил  управляван от 68-годишен мъж от Монтана е бил спрял в отбивка като при тръгването си е отнел предимството и е ударил преминаващ лек автомобил «Алфа Ромео», управляван от 22-годишен от Ловеч.

При инцидента водачът и негов спътник от лекия автомобил са получили наранявания, без опасност за живота. На водачът на товарния автомобил е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

И още една тъжна вест.

На 19 декември  в околностите на село Петревене е открит трупа на 66-годишен, самотно живеещ местен жител. За последно мъжът е бил забелязан да напуска дома си на 14 декември. При първоначалния оглед , следи от насиле по тялото не са открити. В РУ Луковит е образувано досъдебно производство.

 

Сподели с:


Вашият коментар