От ОД МВР Ловеч информират, че на 24 август около 18.05ч в с.Черни Осъм, 26-годишен мъж от Троян при управление с несъобразена с релефа скорост на мотоциклет КТМ е напуснал пътното платно и е пропаднал в крайпътно дере. Водачът е откаран за преглед в МБАЛ-Троян, където е установено, че е с травма на главата, но без опасност за живота. Съставен му е акт за нарушение на ЗДВП.

На 24.08.2019 год. около 02.45 часа на път II-35 с посока на движение към гр.Плевен, 21-годишен мъж от Ловеч при управление с несъобразена скорост  на лек автомобил е напуснал пътното платно и се  е блъснал в отводнителен канал.

В резултат на инцидента са пострадали водачът и 21-годишен пътник от същия автомобил, които са откарани за преглед в болнично заведение. Пробата за алкохол на водачът е отчела 0,57 промила алкохол в издишания въздух. Работата по случая продължава.

На 24.08.2019 г. около 22.00 ч. на пътя с.Дебнево-с.Стефаново , 21 –годишен мъж от с.Дебнево при управление на лек автомобил «Ауди» е загубил контрол над управлението, напуснал е пътното платно и се е ударил в крайпътни дървета.

При инцидента тежко е пострадало 17-годишно момиче, което е пътувало в «Ауди»-то – то е настанено с опасност за живота в болница. Пострадал е и водачът, който е с множество травми по тялото, а друг пътник от същия автомобил на 21-години е с травма на главата, прегледан е и е освободен. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, по случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.