ivorainov3005151

Днес, рожден ден празнува един много специален за мен човек, учител, за когото ученици му казват: „Най-якия класен!!“, без преструвка и от сърце. „Горда съм, че имам най-добрия класен и най-якия клас!“

Уважавам и обичам хората, които са истински! Човеци, които мислят, чувстват, вълнуват се, обичат и тъгуват!

Учител, който учи децата си на морал, чест и достойнство!

Приятел, който с цялото си сърце и душа е винаги до теб!

Ще ви разкажа една случка. Не, не е за прочутият глобус-торта, станал причината за нелепият, но забавен инцидент с трите патрулки!

На 1 април, в своят блог Иво Райнов публикува едно много искрено обръщение към своите читатели. В него, съвсем честно и сериозно, на пръв поглед, той обясняваше защо ще приеме предложението за работа по върховете на властта в държавата и напуска Езиковата.

Стана ми много … красиво, от реакцията на неговите ученици. Тези млади хора, искрено се вълнуваха и бяха раздвоени между гордостта, че техният класен отива „на високо“, но същевременно, бяха и много притеснени.

Ето един от коментарите:

Mihaela Boteva: Гимназията губи много. Но дай Боже държавата да получи поне половината от това, което ние сме получили! И нека блогът продължи да съществува! Успех!

 

Аз съм от онези щастливци, които имат за приятели хора достойни, честни, истински!

 Иво, бъди здрав, обичан и щастлив!

  P.S.

Иво е специален човек не само за мен. Едва ли има друг учител в България, който в опита си да запази подарената му за рожден ден от неговите ученици торта-глобус е способен да удари три патрулки!