boklucilovech3005151Данчо Заверджиев

На територията на европейският град Ловеч  за незнайно кой път жителите му,  битови престъпници си изхвърлят показно боклука. Няма оправия! Преди 2 – 3 години от това място бяха извозени повече от 20 тона боклуци и с това общината реши проблема.

Да ама Не!
Битовите престъпници упорито и нагло отказват да спазват правилата и си изхвърлят боклука където им е кеф.  Няма контрол от общината, няма контрол от полицията, НЯМА контрол от гражданите. Много важно, че живеем в мръсотия, смрад и боклуци, по-важното е, че някой написал във фейса: Кой допусна Lafka в Ловеч?  Драма голяма!

boklucilovech3005152Но на никой не му пука за това „КОЙ?” превърна Ловеч в сметище. И после едни лъскави политици, медии, образовани и много умни граждани дебатират, спорят и обсъждат: Защо младите напускат Ловеч и не се връщат да живеят тук? Защо не идват инвеститори и да отворят хиляди нови работни места?
Никой, ама никой няма да ни оправи града! И чак, когато всеки един от нас сам не реши и всички заедно започнат да се борят да живеят в един чист и красив град, чак тогава Ловеч ще стане добро място за младите и инвеститорите.

4 коментара

  1. Да бе, от снощи така се разсмърдя на говежда тор… Идва най-солно откъм морето;

  2. Защото го няма наказанието! Ако им се тръсне една хубава глоба на всички ,които изхвърлят,ще се замислят следващият път дали ще го направят!

Comments are closed.