danaci1912131Павлин Иванов

Днес на заседание на Общински съвет Ловеч, съветниците одобриха предложението на кмета Казанджиев за вдигане на Такса битови отпадъци и данък сгради. По-голямата част от местните парламентаристи натиснаха бутончето ЗА. Така, през 2014-та година ловчалии ще плащаме по-високи налози.

Одобрението на кметското предложение се случва въпреки категорично изразените мнения срещу увеличените данъци на двама от ловешките народни представители – Димитър Горов БСП и Николай Нанков ГЕРБ, направени в понеделник и за които ви информирах.

След оповестяване на протоколите от двете гласувания, ще публикувам пълен списък на гласувалите ЗА вдигането на данъците, заедно с техните снимки.

Честито ловчалии! Избрали сте отговорни хора, защитаващи вашият интерес да плащате по-високи данъци, в град със смешни заплати, с отсъстващи млади хора, голяма безработица и липса на всякаква перспектива!

А вие, продължавайте все така да не се интересувате от нищо случващо се във вашият град!

28 коментара

  1. Очакваме с нетърпение списъка на гласувалите за вдигане на данъците!

  2. Клетвоотстъпници и какво от това?

    Човек се е заклел, казал е няколко думи, дори е възможно те да са подсилени с едно “ В името на Бога “ и да е продължил да си върши онова, което не е редно, неморално, не етично.

    На пръв поглед никаква промяна! Но само на пръв поглед. Защото онзи, който е нарушил клетвата, дълбоко в себе си вече не е същият човек и в него настъпват промени. За това, че клетвата има голямо значение – няма спор. Пряко или косвено, винаги се напомня какво би станало, ако тя се наруши или е лъжлива. С други думи ако лицето стане клетвоотстъпник.

    Клетвоотстъпници ли са общинските съветници начело с председател Тихолов, които увеличиха днес данъците и таксите ни, всеки сам може да прецени и реши, след като прочете клетвата, която те са подписали при встъпване в длъжност като съветници.

    http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/270.jpg?ver=1

  3. Понеже в Троян е наложено от десетилетия тотално информационно затъмнение, използвам тази ловешка медия за да “честитя” и на жителите на община Троян вдигането на същите данъци на днешната сесия на ОбС Троян.

    Ще се самоцитирам за 1/100 от това, което казах на много, ама на много уважаемите общински съветници, докато вдигаха поредния данък или такса /цитирам приблизително/: “Поздравявам ОбС Троян за вдигане на данъците. Ще гласувам разбира се против, но приветствам вдигането на данъците по една съвсем друга причина за разлика от вас. Само така и това е единствения начин ГЛАДЪТ да пребори СТРАХЪТ на днешния жалък страхливец, обитаващ община Троян, региона и държавата ни. Само ГЛАДЪТ може да надвие СТРАХЪТ на днешния безхаберен българин, чийто СТРАХ позволи да бъде превърнат в див африкански дивак без всякакви способности да реагира. Днес вдигат данъците и нито една ЖЕРТВА, която ще ги плаща я няма тук в тази зала. Само гладът може да направи така, че следващия път тук да е пълно с нестрахливци, които да потропват с тоягите си и след което да ви изпочупят главите, госпожи и господа общински съветници”.

  4. …и следващото гласуване ще е за повишаване на заплатите на общинските съветници!!!Да живее демокрацията!!!

  5. нали изнесохте 75 леки автомобила, са за някакви стинки ли ще се пазарите?!

  6. Василев, що не гледаш мача бе!

Comments are closed.