Павлин Иванов

Днес беше празничен ден за ловешкото село Лисец. В присъствието на кмета Борислав Иванов, пред роднини, близки и приятели, двама млади и влюбени, сключиха граждански брак.

Теменужка и Петър, две развълнувани души, избраха малкият кът в градинката в центъра на селото за да се врекат във вярност и завинаги в името на тяхната любов.

Младото семейство Йорданови размениха пръстени, положиха подписи , отпиха от празничното шампанско с преплетени ръце и се целунаха за първи път като мъж и жена.

Теменужка и Петър са се запознали във Великобритания, където няколко години са работили. През декември миналата година са взели решение да се върнат в България и тук да създадат своето семейство. И днес, пред развълнуваните си родители, заобиколени от близки и приятели, те станаха официално семейство Йорданови.

Един от хората, които много емоционално и с истинска и неподправена радост посрещна младото семейство беше кметът на Лисец Борислав Иванов. Той разказа, че е особено развълнуван, защото това е първата сватба в селото от повече от 25 години. И няма как човек да не бъде щастлив, когато млади хора избират селото си и малката градинка в центъра, за да сключат своя граждански брак и точно тук да бъде поставено началото на техния семеен живот.

“Ловеч днес” се присъединява като роднините и приятели на Теменужка и Петър, като има пожелава да бъдат здрави, обичащи се и много щастливи!