Турнир по футбол за деца и младежи от 9 до 15- годишна възраст се проведе на градския стадион в Ловеч на 22 юли 2020 г. В турнира взеха участие 7 отбора – FC “Lixe””, “Hell Masters”; „Цирк Балкански”, „Черните пантери”, „Пайнери”, “’Inazuma eleven” (Иназума единадесет) и за втора година отборът „Летница”. Чрез жребии бяха изтеглени отборите, които играха на елиминационен принцип.

Участниците демонстрираха феърплей, показаха своите качества, желание и отдаденост към футболната игра. Някои от срещите се оказаха доста оспорвани, а други завършиха с убедителни победи. С дузпи се реши полуфиналът между „Летница” и „Цирк Балкански”. Срещите преминаха под строгия поглед на международния съдия Веселин Симеонов.

След оспорвани битки на терена на първо място се класира отборът „Пайнери”, следван от гостите от „Летница”. На трето място останаха „Цирк Балкански”. За голмайстор на турнира беше отличен Георги Иванов от „Пайнери”.

Организатори за поредна година са Община Ловеч, Местна комисия за борба с противообществените прояви при малолетни и пълнолетни, Център за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев” и Превантивно-информационен център за борба с наркотичните вещества. Мероприятието е част от дейностите по Програма „Ваканция без риск“. Победителите в надпреварата получиха медали и топки, както и предметни награди предоставени от Местната комисия за борба с противообществените прояви при малолетните и пълнолетните.