svesht601141От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 04.05.2014г. в 23.40 часа в РУП-Луковит е получен сигнал от дежурния фелдшер при ФСМП-Луковит, че при посетен сигнал в с.Дерманци е констатирана смъртта на Е.Е.-51 годишен, като по врата му има ясно изразена странголационна бразда. На място е извършен оглед на местопроизшествие и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

На 06.01.2014год. в 00.20 часа в РУП-Тетевен е получен сигнал за горящ товарен автомобил паркиран на ул. “Вършец” №67б  извън пътното платно.  Автомобилът е изгасен от служители на РС ПБЗН – Тетевен и при извършения оглед е установено, че това е “Мерцедес 409Д” с плевенска регистрация, собственост на Ц.А.-58 годишен от с.Глава, обл.Плевен. В товарния отсек на автомобила е открит и трупа, който най-вероятно е на собственика, изцяло обгорял. Намерени са и  части от газова бутилка за битови нужди и котлон за нея.Микробусът е бил натоварен с около 500 кг. зърно.

 Трупът е транспортиран в МБАЛ-Тетевен. Продлъжава работата по установяване категоричната самоличностт на трупа. Образувано е досъдебно производство.

 

На 05.01.2014г. около 20.00ч. на третокласен път Ловеч-Левски, на изхода на гр.Ловеч, л.а. “Ровър” 400 собственост и управляван от А.Д.-37 годишен от гр.Ловеч, при движение излиза в ляво от пътното платно, навлиза в затревена разделителна ивица и се удря челно в бетонна подпорна колона на ж.п. надлез.  Водачът е починал на път за болницата. По случая е образувано досъдебно производство.