gerbep905147„На България й трябва обединение и една посока, а пътят е един – европейският“. Това заяви по време на посещението си в Ловеч водачът на листата на ПП ГЕРБ за предстоящите избори за ЕП Томислав Дончев. Той бе в града заедно с кандидатът за втори европейски мандат Мария Габриел и заместник председателят на ГЕРБ и председател на Централния предизборен щаб Цветан Цветанов. В Деня на Европа те посетиха и Луковит, Тетевен и Троян, като навсякъде призоваваха за висока избирателна активност.

„В последните седмици много от политиците ви учат какво да правите. Някой ви се карат, а най-често ви съветват кого и заради какво да мразите. В последно време преобладава езикът на омразата, защото така е по-лесно и по-удобно. Но България е достатъчно малка, за да се мразим”, заяви пред жителите на града Дончев. Той определи отбора на ГЕРБ като най-добрия, с най-компетентните, съвестни и уверени хора. „Изборът на 25 май не е между една или друга партия, а какво бъдеще избираме. С всички вас имаме правото и задължението и най-вече отговорността да работим за такъв ЕС и за такава България, която да бъде дом за децата ни, защото аз искам моите деца да живеят тук, а това зависи от мен, от колегите, от вас. С всяка изгубена минута пропиляваме възможност. Докато Европа расте, ние стоим на едно място. Не искам да губим нито минута, затова имаме нужда от вашата подкрепа”, призова водачът на листата.
gerblovech9051466В Ловеч Цветан Цветанов изрази съжаление, че отсъства истинският политически дебат за Европа, защото голяма част от политическите опоненти на ГЕРБ са предприели тактиката на омразата, на противопоставянето, а не да има сблъсък на идеи. „Искам да кажа, че целият отбор на ГЕРБ е от професионалисти, хора, които са готови да работят за България, да защитават нейните интереси. Всеки от нас трябва да осъзнае колко са важни тези избори. Защото България няма време за губене. Всеки един от нас трябва да се възползва от конституционното си право и да гласува по съвест“, заяви Цветанов. По думите му ниската избирателна активност запазва статуквото и задкулисието. „Ние искаме висока избирателна активност и ГЕРБ да има най-много евродепутати, които ще се присъединят към ЕНП – водещата партия в ЕП, която може и знае как да генерира икономика и да създава нови работни места. На 25 май се решава бъдещето на България – дали ще продължим в ЕС, дали ще имаме европейските ценности или ще се съобразим с това задкулисие, което в момента чертаят националисти, либерали в лицето на ДПС и социалисти”, посочи Цветанов. Според него тези избори ще бъдат оценката за едногодишното управление на България, което харчи повече от това, което страната ни има. Цветанов отбеляза, че за една година вместо обещаните 250 000 нови работни места, безработните са се увеличили с още 40 000. Допълни и, че по време на управлението на ГЕРБ, по програмите за временна заетост са били обхванати 100 000 души, а за цяла година сега са назначени едва 15 000 за страната.

gerblovech9051451 „Ето това е проблемът. И затова искаме Томислав Дончев да бъде капитанът на нашия отбор. Да води отбора, който печели, защото знаем как – и той, и Мария Габриел, са го доказали многократно. На 25 май нека всички над 18 години гласуват с бюлетина номер 18”, призова Цветанов.
Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Мария Габриел поздрави на гражданите на Ловеч с Деня на Европа и победителите от организирания от нея ученически конкурс за областта, които първи я посрещнаха. „Благодарение на тези млади хора разбираме какво означава да си европеец – да се трудиш, да отстояваш европейските ценности, да си солидарен и толерантен. Предстоящите европейски избори са именно за бъдещето на децата ни, за силен ЕС, за свободата, върховенството на закона, демокрацията, диалога и сътрудничеството. Нашето бъдеще е в Европа и за него гарант е ГЕРБ – партията на отговорното управление за европейско развитие на България”, заяви Мария Габриел.

 

 

 

Публикация по договор

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

5 коментара

  1. Може да ядеш домати както си искаш,учредяването на партия ” България без цензура ” в зала 1 на НДК бе отразено от всички медии.Те запечатаха за поколенията поклона на Бареков пред генерал Кларк,който се качи на сцената да поздрави делегатите и да изкаже подкрепата си.Колко ще струва този поклон на всички нас остава да видим.Като се знае чии лобист е,може не само домати,но и колци да не виреят в БГ

    1. Не всички са малоумници да се връзват на постановките за пред медиите.

  2. И слепите виждат,че Бареков е новия проект,които трябва да замени Борисов.Не случайно на конгреса на партията му беше не друг,а Уесли Кларк/ същия,който бомбардира Белград а сега е лобист на Шеврон/Ясно чии проект е Бареков,около него мирише на шистов газ,а държанието и поведението му са досущ като на ранния Бойко

    1. Верваш ли на подобни приказки или реши, че тук ручат доматите с колците?

  3. Всъщност, братя, в тази история няма добри сили. Това е история за битката на два змея. И край тях една сюрия малки змейчета, които се блъскат за трохите. Като Бареков например. Гледали сте вероятно по телевизията репортажите как раздава курбан за Гергьовден. Истински смешник. После дал обяд на 150 генерали. И генералитетът припка да не изпусне софрата. „На обяда се събраха над 150 генерали и полковници от БA”, хвалят се от пресцентъра на Цензура без България. Майка й на тая България, щом и офицерската чест се купува с един банкет! А пък Нешка Робева как се кълчи! Не е истина. Да сме дадели шанс на младите, на неопетнените! Бареков, дето години проституираше в ефир, неопетнен?! Колегите vevesti.bg написали коментар: „Танцът на Нешка Робева по (банк)нотите на Бареков”. Демек, за пари е цялата работа: „Дълбоко моралната прима на художествената гимнастика обикаля градове, села и паланки и… проповядва с майчински загрижения си мелодраматичен глас едни от най-абсурдните, популистки и неосъществими планове на новия политик… Пфууу! Що бе, госпожо Робева?”

    Както казах, за някой лев, колеги! Всичко е за пустите пари. Мисля, че Бареков в Брюксел е най-скъпата от всички инвестиции на Пеевски.

    Слушах две ватенки в рейса. Едната вика: Гледаш ли, вика, какви парета хвърчат в кампанията на капута? Пък другата вика: Да, бе, това е най-скъпия начин да опаковаш едно лайно и да го изпратиш за Брюксел… И сред пролетариата са останали хора с правилен мироглед.

    http://reduta.bg/v2/article/%D0%B8%D0%B7-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%BB%D1%83%D0%B4-5-9-%D0%BC%D0%B0%D0%B9

Comments are closed.