В  РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в периода от 14 до 15 ноември от мазанско помещение  в ж.к. «Здравец» са отнети шлифовлака , бормашина и около 60 метра ел. проводници с различни сечения. 

В РУ Троян е получен сигнал, че в периода от 15 октомври до 15 ноември е разбита вила в с.Балабанско и са отнети смесителни батерии, храсторез, строителни платна, както и част от ел.инсталацията на къщата. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 15.11.2017г. около 09:00ч. на пътя Ловеч-Плевен, л.а. «БМВ 316» управляван с несъобразена скорост от 68-годишен мъж, на мокра пътна настилка губи контрол върху автомобила и самокатастрофира в канавка. В резултат на инцидента водачът и две жени, които са пътували в превозното средство са прегледани в болница с различни травми и наранявания. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна.

 

В РУ Ябланица за срок от 24 часа е задържан 24-мъж от града, който е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,42 промила. Водачът е причинил и лек пътен инцидент в центъра на гр.Ябланица.