kmet3003121Павлин Иванов

След близо две годишно настояване от страна на „Ловеч днес“ и след поставяне отново преди две седмици на пресконференция на искането, Община Ловеч най-после се реши  да създаде единен телефонен номер, на който жителите на общината да сигнализират за проблеми и нередности.

Поздравления за Минчо Казанджиев за стъпката в правилна посока!

Телефонът, на който може да се сигнализирате, макар да не е от най-лесните за запомняне, каквато беше идеята на „Ловеч днес“, е 601 276!

На него 24 часа в денонощието ще отговаря дежурен служител.

При постъпване на всеки един сигнал в рамките на работното време на общинската администрация дежурният, след като го е записал в съответния регистър, го отправя към ресорния отговорен служител – зам.-кмет или директор на дирекция в общината. При проблем, който не търпи отлагане, се докладва лично на кмета. За всички сигнали, постъпили през нощта, всяка сутрин се докладва отново на кмета, който разпорежда предприемане на нужните действия.

     На тел. 601 276 може да се подават сигнали по проблеми, касаещи гражданите и визирани в Наредби № 1 и № 2 на общинския съвет – за опазване на обществения ред, чистотата и спокойствието на гражданите и за безопасността на движението. Най-честата информация, и досега подавана на този телефонен номер, е свързана с неизправности по пътната и ВиК-инфраструктурата, електроснабдяването, уличното осветление, с обществения ред, спокойствието на гражданите, бездомните кучета. На номера се подават и сигнали, постъпили на тел. 112.

4 коментара

  1. То не е само там това явление. Но мога да ти кажа – не , не е възможно някой да ги пита, а и да има, все тая , щото те няма да знаят какво да отговорят!

  2. Та като каза земеделие. Е ли е възможно някой да ги пита как в с. Александрово два черни пътя които се използват се изораха??? Срещу моста

  3. По чашка оцет, а има и такива по чашка водка дето пият преди работа, и такива , по време на работа хихихи – една от тях г-жа Димитрова , която понастоящем от ДПС я прехвърлиха от Общината към ОД Земеделие и то не като каква да е , а като главен секретар… ти да видиш!

  4. А кога ще има и телефон, на който гражданите ще могат да сигнализират за отношението на служителите на община Ловеч – сиреч за “любезните”, знаещи защо са назначени там дами, които по мое мнение задължително пият по чаша оцет сутрин и чак тогава почват да работят….
    Лошото е, това ще е вечно прегряла телефонна линия….

Comments are closed.