Председателят на Общинския съвет Ловеч Петър Цолов свиква следващото четиридесет и първо заседание на 15 февруари /четвъртък/ 2018 г. от 10,00 ч. в заседателната зала на Община Ловеч.

Проекто-дневният ред включва отчет на решенията на Общински съвет – Ловеч, отчет за дейността на Общински съвет – Ловеч и неговите комисии за второто шестмесечие на 2017 г., както и годишен отчет за постъпилите заявления за достъп до обществена информация за 2017 година.

Ще се приема и доклад за дейността на Районно управление „Полиция” – Ловеч, през 2017 година, както и информация за работата на сектор „Пътна полиция – КАТ’ на територията на община Ловеч през 2017 г. Предвиден е и отчет на Програмата за управление и разпореждане с имотите – общинска собственост в Община Ловеч през 2017 г. Както бе съобщено, ще се разглеждат предложения за удостояване със званието „Почетен гражданин на Ловеч”. Заседанията на постоянните комисии са на 6 и 7 февруари вторник и сряда). Председателският съвет е на 1 февруари  (четвъртък), като материали се приемат до обяд на 1 февруари.