Маргарита Атанасова

Щастлива съм да споделя, че започваме новия творчески сезон с добрата новина за спечелен проект към Национален фонд култура , „ПРОГРАМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ОРГАНИЗАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ЛЮБИТЕЛСКОТО ТВОРЧЕСТВО“

Заедно с всички групи на Фолклорен Танцов Ансамбъл „Магия“ и Фолклорен клуб „Магия“, започваме подготовка за събитието, което ще се случи на 01.06.2023г.  Ще сътворим нови танци, ще се пременим с нови носии, ще покажем какво можем и ще направим урок за всички желаещи на място.

Обещаваме един незабравим празник за всички малки, големи и пораснали деца. На думи звучи лесно, но нас ни чака много работа, защото „вълшебството“ се случва с упорит труд и постоянство. Благодарни сме на Национален фонд култура за тази навременна подкрепа, след трудния за всички ни Ковид период!

Започваме творческия сезон по-спокойни и уверени, което е предпоставка за творческо вдъхновение и последващи резултати от работата. Оценяваме подкрепата и нека „магията“ от нашите танци да донесе радост на нашата прекрасна публика!

Към сдружение „Танцьорите“ имаме действащи 3 детски групи, Фолклорен Танцов Ансамбъл „Магия“и Фолклорен клуб „Магия“. Танцьорите ни са над 100 деца и още толкова възрастни

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по програма “ПРОГРАМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ОРГАНИЗАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ЛЮБИТЕЛСКОТО ТВОРЧЕСТВО ”.