На 23.12.2017год. около 17.20 часа  в РУ Луковит е получен сигнал за нанесен побой над 41-годишен мъж от с.Дерманци. Пострадалият е откарана за лечение в тежко състояния в плевенска болница, а след проведени издирвателни мероприятия от служители на РУ Луковит като извършител на побоя е заподозрян 18-годишен младеж от града.  Лицето е задържано за срок от 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 27 декември в РУ Тетевен за срок от 24 часа е задържан 24-годишен мъж от с.Български извор, който при опит да бъде спрян с управлявания от него лек автомобил за полицейска проверка е започнал да отправя обиди и заплахи към полицейските служители.  По случая е образувано досъдебно производство.

На 24.12.2017 год. в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като на същата дата около 21.35 часа в къща в  с.Чавдарци, в стая пригодена за спалня е намерен трупът на 27-годишен мъж. Извършен е оглед и по първоначални данни най-вероятно се касае за самоубийство с огнестрелно оръжие. Работата по случая продължава.

На 25 декември в РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 41-годишен мъж от с. Баховица, който е установен да управлява лек автомобил с 2,41 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство. 

На 27 декември в РУ Ябланица е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа задържан 27-годишен мъж от гр.Шумен , който е установен да управлява лек автомобил с незаконни документи за самоличност и с недействително ЕГН и снимка.                                         

В РУ Троян са образувани 3 досъдебни производства след като на 22 декември са задържани трима мъже за притежание на наркотични вещества. 31-годишен троянчанин е установен да държи найлоново пакетче с бяло прахообразно вещество, реагиращо при полеви тест на метамфетамин и с общо тегло 4,91 грама. В 21-годишен младеж от града при личен обиск  полицаите са открили метамфетамин, с общо тегло 0,58 грама. 18-годишен младеж, също от гр.Троян е установен с 2,03  грама метамфетамин при извършен му личен обиск. Работата по случаите продължава.

1 коментар

Comments are closed.