remontput1403141Поредно писмо за лоша организация и зов за помощ при извършване на ремонти дейности получи “Ловеч днес” от читатели. Не веднъж съм поставял въпроса за организацията при ремонти и липсата на каквото и да била адекватна комуникационна политика от страна на градските власти.

Последните публикации в “Ловеч днес” бяха свързани с обезопасяване на опасни шахти, ями и дупки в “Червен бряг”. Следствието от падналата кола в необезопасена дупка в квартала завърши с иновативно решение – палети с лентички! Т.е. нищо разумно!

Уважаеми читатели, искам да ви се извиня за това, че очевидно “Ловеч днес” не може да ви помогне в решаването на проблемите, които поставяте. Причината не е моето нежелание, а липсата на чуваемост и адекватна и навременна реакция от страна на местната власт. Виждате, че всичко, което се прави е само проформа или казано по народному -“отбий номер”.

Ето и текста на последният сигнал:

“Ремонт на пътя за с. Продимчец, който трябваше да завърши на 26.10.2014 г.

По време на ремонта трябваше да се осигури на хората от вилната зона нормална проходимост. За някои вили единственият възможен път в момента е този след фирма „Ноя“,който при всеки валеж, било на сняг или дъжд се превръща в сериозно препятствие за хората и колите, които минават по него. А хората, които посещават вилите в този участък просто нямат голяма алтернатива.

Ако имате възможност, моля поставете въпроса пред г-н Кмета или отговорните лица, до кога ще продължи тази гавра с хората..”

 

Въпросът ще бъде поставен в понеделник на редовният брифинг при кмета Казанджиев. По-късно ще разберем, дали ще има резултат.

4 коментара

  1. Я погледнете, след като е завършен другият участък, пред входа на базата на В и К колко е пропаднал “завършеният” път. В скоро време очаквам да стане някое ПТП там. А защо е стеснен завоя срещу Пътстрой, там много трудно се разминават два автомобила без единия от тях да излезе от “асфалтирания” участък и т.н.

  2. Срамота ., не е село КВАРТАЛ на Ловеч е , и не само пътя до там е под всякаква критика ми и самите улици след прекарването на канализацията преди години си останаха не до асфалтирани . Но кво му пука на кмета. Та нали той не минава всеки ден от там .

  3. То в гозница като завърши преди месец ремонта и вече взе да пропада на общинарите въобще не им дреме заради това всеки който е претърпял някакви щети да ги съди до дупка

Comments are closed.