Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев” ВИ КАНИ на среща-разговор и представяне на книгата на Галя Щърбева „Да хванеш гората : 30 истории за неочаквания път към дома”

22 януари (понеделник), 17.30 ч.
Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев”

Галя Щърбева е автор, продуцент и водещ на предаването “Да хванеш гората” по NOVA. Финансист по образование и журналист по призвание. Завършва курс по режисура и продуценство в Лондонската филмова академия. Работи в NOVA от 1999 г. като репортер, водещ и продуцент на новини и актуални предавания.

Автор и продуцент е на редица документални филми, печелили множество награди. Сред е тях е и “Калин и отбора на затвора” – първата българска документална лента, закупена от Netflix.

Вдъхновява се от историите на хората, които избират да живеят извън матрицата и общото схващане за щастие и успех. Така се ражда и предаването “Да хванеш гората”, което счита за най-пълноценния етап в професионалния си път.
За книгата: Открийте 30 истории за неочаквания път към дома – най-вдъхновяващите герои на предаването и невероятните места, които те превърнаха в ново начало.
– 30 невероятни истории
– 30 идеи за пътешествия
– 30 приключения в ръцете ти