Публикувам писмото на Валентин Маринов до кмета на община Ловеч Корнелия Маринова:

Г-жо Маринова,

Изпращам Ви малко снимчици от ОПАСНАТА ОГРАДА на парка за народни забави в центъра на Ловеч, по-популярен като бившата казарма. Оградата се разпада от години. С примитивни умения и средства беше позамазана във веселичко и много естетично сиво, но и това не спря разпада.

От повече от месец в оградата зее дупка, през която по-любопитните граждани и селяни оглеждат какво аджеба има в тоя двор. И подминават, разбира се. Преди няколко месеца невинен човек загина в Хасково, затрупан от една такава ограда на една такава бивша казарма, защото някой такъв безхаберник като един от нас двамата не си е свършил работата, за която е избран.

Освен това в двора има доста автомобили, собственост на Общината, че дори и “онова” влакче е прибрано на топло там. Поне дузина общински чиновници са минали покрай проблема и ни вопъл, ни стон, ни опит за обезопасяване. Ако не са го видели – лошо, ако са го видели и нищо не са предприели – още по-лошо.

Като бонус за добре свършена работа Ви изпращам и вдъхновяваща фотосесия на друг разпадащ се обект в т.нар. център на т.нар областен град – спирката на ОББ (мястото, което посреща безвъзвратно тръгналите си от града, както и тези, които трябва ежедневно да пътуват за работа в други градове). Сигурно и там трябва някоя прогнила лампа да падне на главата на кротко люпещ семки тинейджър, че да вземе да се пооправи.

Не за всичко трябва да се чакат европейски проект с надут бюджет.

Данъци се плащат достатъчно.

ЗА ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!

 

Поздрави,

Валентин Маринов

гр. Ловеч