PREVIEW_Billboards_elementsПП ГЕРБ ще събере членове и симпатизанти в град Ловеч на 16.04.2013 г /вторник/ от 20:00 ч. Събитието ще се проведе на площад „Екзарх Йосиф”, в центъра на града. Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Ловеч основни акценти от управленската програма на ГЕРБ. Пред публиката ще бъде представен водачът на листата на ГЕРБ Корнелия Маринова, както и кандидатите за народни представители от ГЕРБ в областта. Очаква се в Ловеч да пристигне и председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, за да надъха местните симпатизанти на партията.

Водещ на събитието ще бъде Стефан Щерев, а за доброто настроение на публиката ще се погрижат Мария Илиева, Любо Киров, Ангел и Моисей, Трио уникални гласове, Трио сопрано и ансамбъл „Българе“.

Преди събитието ПП ГЕРБ ще представи изложба с фотографии на инфраструктурните обекти, изградени или реконструирани по време на управлението на правителството на Бойко Борисов. На симпатизантите на ГЕРБ ще бъдат предоставени материали, съдържащи фотографии с информация за най-значимите обекти, изградени от ГЕРБ  по области.

Пред зрителите и гостите на събитието ще бъдат представени и видеоклипове, посветени на управлението на правителството на ПП ГЕРБ. Първият клип илюстрира пътят, по който ПП ГЕРБ достига до слогана „Имаме воля”. В него са използвани кадри от някои от най-забележимите моменти от управлението на ПП ГЕРБ.

Вторият клип съдържа кадри от срещи на Бойко Борисов и Цветан Цветанов с Барак Обама, Ангела Меркел, Жозе Барозу, Владимир Путин, Херман ван Ромпой, Джеймс Камерън, Бенямин Нетаняху, Бан Ки-мун, Роналд Ноубъл, Роб Уейнрайд и Джон Бренън. Изведени са цитати от тези срещи, които илюстрират доверието на външнополитическите партньори, демонстрирано към лидерите на ПП ГЕРБ по време на тези срещи.

Третият клип е посветен на основните постижения на управлението на правителството на ПП ГЕРБ. Изредени са успехите, свързани с връщането на доверието на европейските институции към България и усвояването на средствата от европейските фондове; запазването на финансовата стабилност на държавата и увеличаването на кредитния рейтинг; изграждането на основните инфраструктурни обекти в страната; успехите в битката срещу организираната престъпност; драстичното намаляване на жертвите по пътищата. Клипът завършва с мотото „Имаме воля”.

 

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!