juliamuharan2003151До всички участници и организатори на шествие в памет на загиналите в лагера на смъртта “Слънчев бряг “!

Драги сънародници, скъпи граждани на гр. Ловеч, БЪЛГАРИ,

Казвам се Юлия Мохарам. Дъщеря съм на Иван Василев от Ловеч, от Вароша, когото смятам за един от най-големите българи, както и чичо ми, известният хоров диригент Данаил Василев.

Присъединявам се с цялото си сърце и душа към всички вас и споделям НЕСТИХВАЩАТА си МЪКА и ПРЕКЛОНЕНИЕ пред паметта на невинните жертви, издъхнали там, горе на кариерите “Слънчев бряг“!

ВЯРВАМ, че тези мъченици са завинаги на най-доброто място, където няма болка, изтезания и мъка!

ТЕ СА ЗАВИНАГИ В ПАМЕТТА НИ!!!

А на нас, оцелелите: нека Бог да ни пази! Всяка година с такова шествие да коленичим пред паметта им!

От 47 години съм омъжена за египтянин и живея далеч от Ловеч, от България. Цялото ми семейство: и съпругът ми, и децата м,и и внучките ми СВЯТО пазим Българските традиции.

Затова днес през целия ден моето знаме ще бъде свалено! Така мислено ще отдадем нашата почит.

Нека НИКОГА, НИКОГА не се повтаря тази човешка трагедия!

Да пазим за в бъдеще най-красивия град на земята ЛОВЕЧ от такова посегателство!

Искрено ваша : Юлия Василева-Мохарам

3 коментара

  1. Най-лесно се обича Родината далеч от нея!!Сега тук всичко е демократично,хващай самолета и си идвай!Ако ли не,запази си безценните съвети!!

  2. виж какво Красимир Савов,за човек като теб думите ми не стигат да изразя искрените си съболезнования,че душицата ти малка отдавна вече я няма…..а това,че има все още добри и всеотдайни Българи по света,явно не те вълнува,гледам!Живей си живота и не се занимавай с хората,за които България е над всичко,спести си коментарите,не ти се отдават моето момче!!!

  3. Свиня тлъста ,отвратително грозна -Мухарам ,Циганко тлъста ….именно безумеца Живков и тясното му обкръжение измъчваха Българи ,и с труда на Българите създаваха блага на Ромо-индо-цигани и Тюрко-татаро-гагаузи,размножиха ги в милиони и сега те и тяхната ДПС ни ебаха майката като народ….

Comments are closed.