Роси

Вчера се случи още едно прекрасно чудо в Арт-Кафе-Книжарница Sluchvam chudesa при Роси . Две невероятни дами. Едната представи другата. Албена Йончева представи Юлиана Близнакова във формата “Тя в Ловеч” – представяне на добрия пример, на дами, които с делата си увличат и вдъхновяват.

Дами, които са отдали живот и сърце на кауза.

И така Юлиана Близнакова – какво мога да ви кажа за нея, което вече не знаете … Една изключителна личност с многобройни таланти, изяви и роли… Любимата учителка, Благодетелка, която дарява любов и възможности, Вихър на сцената, Дамата направила много хора щастливи в моментите на техните лични и професионални празници! Всичко е започнало неотдавна в град Шумен.

Намесени са едни невероятни родители, строги, но изключителни хора, които са отключили в нея любовта към музиката и сцената на крехка детска възраст. И после идват флейтата, джаз формацията, сцените и светлините на прожекторите…  И тогава се намесва Любовта към единствения и най-добър партньор в Живота.

И тя избира Него – Другата Голяма Любов! Тя я води в Ловеч! И Ловеч се превръща в една голяма кауза!

Любимата учителка по музика, създала музиканти и влюбила стотици деца в музиката! И част от тях бяха вчера с нас. И очите блестяха от емоция, благодарност и признателност! И колегите и приятелите и любимите хора … Юлиана, “Гласът на Ловеч”! Юлиана – водеща и артистична, покорила десетки сцени и тук и в цялата страна! Юлиана – чудесна майка и вече баба.

Благодетелка, ратуваща за добруването, организирала благотворителни балове и инициативи! Всичко това е “Тя в Ловеч”!

Тя е невероятен човек и Приятел! И в трудните моменти винаги намира начин да подаде ръка, да помогне и да вдъхнови!  Благодаря от сърце на Албена Йончева и Юлиана Близнакова за тази разкошна вечер!