droga2611131От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 14.12.13 г. около 23.35 ч. в гр. Ловеч, е спрян за проверка лек автомобил “Опел Корса” с водач В. В. 23-годишен от гр. Ловеч. Младият мъж е временно лишен от право да управлява МПС, управлява МПС спряно от движение и е под въздействие на наркотични и упойващи вещества установено чрез тест за еднократна употреба Drug Check 1200 STK, който реагира положително в графа ТНС.

На същия е съставен АУАН, издаден талон за медицинско изследване и е задържан в РУП Ловеч. Проба за алкохол -0,00% с алкотест 7510
          
На същият ден, ловешката полиция, при извършване на допълнителни процесуално-следствени действия  по досъдебно производство по описа на РУП Ловеч образувано срещу Н. В. 29-годишен  от гр. Ловеч, при претърсване и изземване в жилище обитавано от същия, е намерила и иззела по надлежния ред зеленикава тревиста маса, която след тестване с полеви тест реагира на канабис с тегло около 10 грама и  електронна везна.

Работата продължава.    

На 15.12.13 г. около 22.25 ч. в гр. Ловеч, при извършена проверка от служители на РУП Ловеч на лицето И. Ц. 27-годишен от гр. Ловеч, се установи, че същият държи без надлежно разрешение от органите по чл.16 от Закона за контрол върху наркотичните вещества високорисково наркотично вещество метаанфетамин 0.005 кг. в едно с опаковката /престъпление по чл.354а,ал.3 от НК/. Веществото е иззето по надлежния ред. Образувано е  досъдебно производство.

 Същият е задържан за 24 часа в РУП Ловеч.

 

2 коментара

  1. АХАХАХАХХАХАХАХАХААХ метаанфетамин! В една друма 2 грешки. Какви са тея журналисти?

  2. Брaво остaвaт ви още много млaдежи зa прибирaне, a рaзпрострaнителите не ги зaкaчaйте

Comments are closed.