От 1 май, петък,  може да се  гледа в канала Ютюб запис на танцовия спектакъл „ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЛЕВСКИ“ на НЧ “Бяла Анаста – 2016” в Ловеч, който бе игран на 19 февруари  т.г.

Адресът е https://www.youtube.com/watch?v=hgeMXY2tHLk

СПЕЦИАЛНИ МУЗИКАЛНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ  ПО ПОВОД 11 МАЙ –  ПРАЗНИК НА ЛОВЕЧ

Изпълнява Представителен общински духов оркестър с ръководител Тотко Рогашки. Оркестрантите са подготвили дистанционно три музикални видиоклипа. Монтаж: Мими Дочева.

От 5 май – изпълнение на BAD GUY

виж в https://www.youtube.com

От 7 май  – Тема от филма MISSION: IMPOSSIBLE

виж на адрес https://www.youtube.com

От 11 май  – Тема от сериала HAWAII FIVE-0

Виж на адрес https://www.youtube.com

На 5 май, вторник, ще има видео във ФБ за една бъдеща изложба на РИМ – Ловеч.  ИЗЛОЖБА ЗА ЕКЗАРХ ЙОСИФ I. Разговор с уредник Христо Тодоров на тема „Йосиф Първи– Ловчански митрополит и Екзарх български“.

На 7 май, четвъртък, видеото е с легендарния НАЙДЕН АНГЕЛОВ  – любим учител от Езиковата гимназия, личност с богата култура и колоритен характер, рицар на духовността.

На 8 май, петък, чрез ФБ ще разгледаме една от новите художествени експозиции в Ловеч – изложбата-дарение на известния художник и приятел на Ловеч НИКОЛА МАНЕВ (1940- 2018). Домакин на срещата ще е Натали Вътева от Художествена галерия Ловеч.

На 11 май, понеделник, от 11.00 часа ще има комбинирано излъчване с  Общинско радио Ловеч и чрез страницата на Общината във ФБ с Юлияна Цанева, директор на библиотеката,  и с Марина Колева, директор на Център за подкрепа за личностно развитие – ОДК Ловеч. Темата е както Празникът на Ловеч, така и важните дати в развитието на институциите и техните постижения.

През деня на 11 май, ще може да се види и разговор по скайпа с известния лекар проф. д-р Николай Райнов, който ще ни поздрави от Мюнхен.

От 21.00 часа ще бъде представен Аудио-визуалният СПЕКТАКЪЛ „ЗВУК И СВЕТЛИНА“, който се прожектира върху стените на Ловешката крепост.  Тогава ще бъдат отправени и специални поздравления към всички граждани по повод Празника на Ловеч.

Включванията във фейсбук после могат да се гледат по всяко време в профилите на кмета и на Община Ловеч на посочените по-долу адреси.

Тук

https://www.facebook.com/Kornelia.Marinova.Official
https://www.facebook.com/lovech.municipality