Община Ловеч организира обществено обсъждане на тема: „Развитие на туристическия продукт на територията на Община Ловеч. Решения по време на криза.“ Целта на общественото обсъждане е насърчаване на участието на гражданите в процеса на вземане на решения, а основният фокус на дискусията е върху работата на общината и заетите в туризма в ситуация на криза. В резултат очакваме да наберем от заинтересованите страни и гражданите идеи и предложения за развитието на туристическия продукт в общината, както и споделен опит и работещи модели от други райони в страната и в чужбина.

Обсъждането ще се проведе на 29.07.2020 г. от 17.00 ч. чрез интернет приложението за конферентни разговори Zoom.

Регистрацията за събитието е активна от 21.07.2020 г. на адрес . В обсъждането ще имат възможност да се включат първите 30 регистрирали се, а за останалите сме предвидили излъчване онлайн. Уеб линк за излъчването ще бъде публикуван на страницата на Община Ловеч един ден предварително. При заявен по-голям интерес към темата ще бъде отворена и втора сесия, за която ще бъде отправена отново покана към гражданите и заинтересованите страни. Очакваме Вашата регистрация.

Община Ловеч, съвместно с Форум Гражданско Участие, Български център за нестопанско право и Сдружение “Граждански инициативи – Ловеч” в рамките на проект „Вход за граждани – ФГУ за подобряване на обществените консултации в общините” имат за цел да усъвършенстват механизмите за диалог между местните власти и гражданите чрез въвеждане на нови инструменти за взаимодействие.

Информация и допълнителни материали https://www.lovech.bg/bg/sotsialni-i-ikonomicheski-merki  и https://www.lovech.bg/bg/programi/programa-za-razvitie-na-turizma-v-obshtina-lovech-za-2020-g

Можете да изпратите предложения и предварително на електронен адрес: kmet@lovech.bg до 12.00 часа на 27.07.2020 година.

За допълнителна информация, справки и въпроси: тел. 068/688 255.

Виж в прикачен файл инструкции за регистрация за онлайн обществено обсъждане през платформата Zoom.