Община Априлци организира благотворителна кауза, която има за цел да помогне на Стелиян от гр. Априлци, страдащ от тежко заболяване. Необходими са средства в размер на 270 000 лв., за да му осигурим необходимото лечение.

Община Априлци Ви призовава да се присъедините към благотворителната инициатива за Стелиян от Априлци като спомогнете за разпространението на информацията за събитието, което организираме на 04.05. от 10:00 часа в парк Острец!

За целта негови близки и приятели организират събитие с игри и забавления, събраните средства от които ще бъдат на 100% дарени за каузата.

Описание на събитието:

❓ Как ще го направим❓
⛳️ Забавление, демонстрации, игри; за всекиго по нещо
 Парка в кв. Острец
 Носете големите си сърца
 04.05 събота
⏰ Начало 10:00 ч.

Линк към съботието: https://www.facebook.com/events/1232343394815292?ref=newsfeed


Датата не е случайна и именно в навечерието на Великден – ден, свързван с чудото – Възкресение Христово, искаме да направим този ДЕН за Стелиян – ВЕЛИК!
Всички вече знаят, че Априлци е най-красивото място, нека покажем, че е и най-доброто!
“Сговорна дружина, планина повдига “… а априлската дружина – даже и две!
Очакваме ви!

В помощ на младия Стелиян от Априлци, който се бори с тежко заболяване, организираме серия от благотворителни инициативи. Вашата подкрепа може да бъде жизненоважна и да допринесе значително за набирането на средствата, необходими за неговото лечение.

Как можете да помогнете:

  • Финансово дарение: Всеки ваш принос е важен. Можете да направите финансово дарение директно на банковата сметка: BG32UBBS81551012721849. Всяка сума помага за покриване на медицинските разходи на Стелиян.
  • Дарения за благотворителни базари: Ако сте артист, занаятчия или просто имате интересни предмети, които не използвате, можете да ги дарите за нашите виртуални и реални благотворителни базари. Търсим ръкоделия, уникати, изкуство, книги и други стоки, които да привлекат купувачи и да допринесат за каузата.
  • Разпространение на информацията: Подкрепете ни, като споделите информация за кампанията в социалните мрежи, разкажете за нея на вашите приятели, семейство и колеги. Всяко споделяне помага за увеличаване на видимостта и успеха на нашата кампания.

Вашето участие е критично важно за успеха на тази кампания. Благодарим ви предварително за вашата ангажираност. Не се колебайте да ни потърсите, ако имате нужда от допълнителна информация!