ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
на предложение за именуване на пешеходен мост над р. Осъм, свързващ пл. „Екзарх Йосиф I“ с ул. „Васил Левски“ с името „Богоявленски мост“

Кметът на Община Ловеч

Отправя покана към жителите на общината и заинтересованите страни да вземат участие в общественото обсъждане на предложението за именуване на пешеходен мост над р. Осъм, свързващ пл. „Екзарх Йосиф I“ с ул. „Васил Левски“ с името „Богоявленски мост“.

Дата на провеждане: 8 юли 2019 година (понеделник)

Начален час: 17,15 часа

Място на провеждане: Заседателна зала на Община Ловеч, находяща се на втори етаж в административната сграда, гр. Ловеч, ул. „Търговска“ № 22.

Целта на обсъждането е гражданите на общината и заинтересованите страни да изкажат своите мнения и становища по отношение на предложението за именуване на пешеходен мост над р. Осъм, свързващ пл. „Екзарх Йосиф I“ с ул. „Васил Левски“ с името „Богоявленски мост“.

Очакваме Вашите мнения, становища и предложения до 12.00 часа на 08.07.2019 г. на електронна поща kmet@lovech.bg или чрез деловодството на Община Ловеч, находящо се в Център за услуги и информация на гражданите, гр. Ловеч, ул. „Търговска“ № 22.

Поканата за общественото обсъждане се публикува в интернет страницата на Община Ловеч и е на разположение на гражданите в Центъра за услуги и информация на гражданите, гр. Ловеч, ул. „Търговска“ № 22.

Към настоящата покана предоставяме на Вашето внимание:

Предложение на Кмета на Община Ловеч до Общински съвет – Ловеч за именуване на пешеходен мост над р. Осъм, свързващ пл. „Екзарх Йосиф I“ с ул. „Васил Левски“ с името „Богоявленски мост“.

КОРНЕЛИЯ МАРИНОВА

Кмет на Община Ловеч

16 коментара

  1. К’во стана с друга емблема…въжения мост? ! ,..ахо, ихо -тихо. преди време имаше подписка!!!

  2. Ей злобари ,този мост е най-приятното място за разходка на чиаст въздух над самата река и името ,което са решили да му дадат не е лошо.

  3. Да направят нещо интересно от другата срана за да стане мостът за някаде

  4. ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЪПОТИИТЕ НА ЕДНА ГРЕШНО ИЗБРАНА КМЕТИЦА И ЕКИП КОЙТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА !!! ПРИДОШЛИ ОТ НЯКЪДЕ СИ , КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ НЕ СА ОТ НАШИЯ ГРАД, А ИМ СЕ ИСКА ДА ПРОМЕНЯТ УТВЪРДЕНИ ИМЕНА НА ЕМБЛЕМАТИЧНИ МЕСТА !!!

  5. Още колко пъти? Отделно Павлине напомням ти, че първия път ти обяви конкурса по нета и го спечели.

  6. Защо се натрапва това религиозно име?
    В града живеят хора с други религии, а най-много сме атеистите.
    Как биха реагирали поповете и гражданите на Ловеч, ако се предложи – Баирам мост или Рамазан кипри (мост на турски)?

    1. Ми може би защото сме християнска държава… Но и мен не ме кефи това име, честно да си кажа

    2. ЗАЩО ИЗОБЩО СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ , АМИ НЕ СВЪРШАТ НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА НАШИЯ ГРАД ???

    1. Е да ама има мераклии за кръстници от управниците та за това пак ще правят конКУРс.

    2. да пуснат и влакчето на ужасите дет го закупиха да превозва пешеходците по този мост..

    1. Не загива ,ами се препълва все повече и повече с индо-роми и турци ,а българите упшашени от посегателства върху живота им и имуществото им го напускат.

Comments are closed.