Областният управител инж. Светослав Славчев поздрави екипа на администрацията с днешния Ден на държавния служител. Вече повече от месец работя с вас и виждам, че всеки се старае и допринася за изпълнението на общите задачи, коментира Славчев. Той изрази задоволството си от изводите в доклада за дейността на администрацията и доклада за оценка на удовлетвореността на потребителите за 2020 г. и представи кратък анализ на анкетните карти, получени в деловодството за миналата година, сред коментарите в които са: „Благодаря за навременното и точно обслужване”, „Обслужването е на ниво”, „Висок интелект и професионализъм! Позитивно излъчване!”, „Дълбок поклон! Прекрасни професионалистки”, „Все така и занапред да бъдат услужливи, усмихнати и да помагат на клиентите си. Благодаря Ви от сърце, мили хора”.

Това означава, че потребителите на нашите услуги са доволни, изтъкна областният управител и добави още една оценка за работата – много добро взаимодействие между бекофиса и центъра за административно обслужване.

Доброто отношение към администрацията нека не приемаме като даденост, препоръча Светослав Славчев, а да продължаваме да развиваме своите компетенции и да се стремим да показваме още по-големи резултати.