obshtinatroyan1304121Новогодишно благодарствено писмо до кмета, общинските съветници и техните троянски медии от група щастливи троянски мазохисти

Скъпи другари и другарки,

Приемете нашата благодарност и възхищение от вашия труд, с който направихте живота ни ад и което изпълва нас, троянските мазохисти с огромно щастие и вяра в нашето мазохистично бъдеще. Преди две години с огромна радост научихме, че сме санкционирани с над 4 000 000 лева и 7 години поред ще плащаме по 600-700 000 лева годишно глоби и санкции, заради обирите и некадърността на нашите първи партийни и общински ръководители.

С още по-голяма радост научихме, че виновни няма и че изгърбените от недоимък троянци ще плащат чуждите грехове. Но, както казваме ние, троянските мазохисти – едно щастие не идва само.

Само преди няколко дена научихме, че ще плащаме нови 170 000 лева глоби и санкции. Смятаме, че това е един прекрасен коледен и новогодишен подарък за всички нас.

Предлагаме на новогодишната елха, вместо обичайната звезда, да грейне числото 170 000, а под елхата нашият славен Председател Балев да бъде облечен като Дядо Мраз, но не да дава, а да взема подаръци от троянските деца. Понеже съвсем обедняха жертвите на вашето управление, има опасност да не могат да си платят данъците, а това ще доведе до невъзможност да се плащат следващите глоби и санкции.

Това за нас, троянските мазохисти е неприемливо, за което предлагаме – да доразпродадете имотите на общината на нашите и вашите правоимащи другари и другарки, примерно по 10 имота за цената на един, която цена също да занижите.

Това ще ни направи двойно по-щастливи, защото хем ще ни ограбите за пореден път, хем ще има пари да плащаме следващите глоби и санкции от вашата некадърност и крадлива същност.

Предлагаме да се назначи нов зам.кмет, който да оглави обособената в общината нова Дирекция по „Щастието и Мисълта”. Всеки, който не се радва и не е Щастлив, че плаща глоби заради кражбите и некадърността на управляващите другари и другарки и всеки притежател на Мисъл, че го крадат, съсипват семейството му, града му и бъдещето – незабавно да бъде заклеймен, арестуван и отстранен от много правилно развиващото се общество.

Само така ще можем да изградим един град и община от дебили, лумпени, идиоти и мазохисти. Ние, троянските мазохисти не сме забравили и с вечна благодарност ще помним подвига на Кмета Акимов и Председателя Балев, които само за един мандат успяха да загубят и да ни лишат от имоти за милиони лева или от всякаква възможност за газифициране на Троян.

Още се колебаем кой техен успех да признаем за най-значим. Дали „изчезването” на 1 700 000 лева от общинския бюджет или тоталния провал на периода 2007-2013 по европроектите, към който провал трябва да причислим също така глобите и санкциите, които гонят и сигурно ще надминат 5 000 000 лева и които нещастния и потънал в информационен мрак и мизерия днешен троянец ще плаща докато диша?

Искаме да изкажем и особена благодарност към троянските медии, които успяха всичко това да запазят в тайна, да държат населението в тотален информационен мрак, с което да не му дадат възможност да бъде информирано, за да реагира /евентуално/ и още по-евентуално да потърси сметка на управляващите другари и другарки. Тези другари и другарки, които го смазват или го прогонват целенасочено.до пълното унищожение на нашия град и община.

Искрено се надяваме вашите усилия да се увенчаят колкото се може по-скоро с успех, за да може да затриете всичко и всички и за да може ние, троянските мазохисти да драснем клечката на обезлюдения град, да се качим на „Къпинчо” и да пишем поезия подобно на императора Нерон.

Ние, троянските мазохисти разчитаме на вас и съвсем заслужено ви поздравяваме!

Весело посрещане на Новата година, другари и другарки!

Да ви е спорна Новата година и да постигнете още по-големи успехи в затриването на Троян и обезумялото му от нищета и недоимък население.

Тайно добрал се и преписал това писмо – И.Пеевски, общински /извинете/ съветник

1 коментар

Comments are closed.