Павлин Иванов

Българите имаме една много хубава поговорка: На лъжата краката са къси!

За да бъде проверена в реалният живот е необходимо единствено време. То, времето, показа, че хвърлените големи обещания, шумно рекламирани и намерили подходяща среда в съзнанието на немислещите гласоподаватели работи. Но времето и показва, че всяко ала-бала изречено от устата на тарикати винаги завършва катастрофално и безславно.

Вече 4 месеца, много повече от 100-те дни кредит за местното управление, няма дори една запълнена дупка по оставените от предишния кмет Корнелия Маринова разрушени ловешки улици. Няма шумно рекламираната нова Спортна зала за спортистите, няма Спортна зала в “Димитър Димов”,  няма израелски инвеститори дори и по-къси гащи, няма приета план-сметка за чистотата, ловешката болница е все така пред затваряне, няма лекари, няма пари, няма, няма, няма …

Няма дори одит на всички злини причинени на ловчалии от предишния кмет, въпреки твърдите изказвания и обещания за ревизия и проверка на предишно управление.

Един много дълъг списък с обещания за “Нито ден без бъдеще за Ловеч”, които няма никакъв шанс да се случат.

 

Нито ден без елекромобили в Ловеч, също се провали с гръм и трясък

Както стана ясно от безбройните публикации, другото ловешко чудо – легендарният завод за електромобили, брутално рекламиран от Кирил Петков и неговите приближени, също няма да се случи. От него единствено остана огромният соларен парк, който зае целия капацитет за присъединяване към преносната мрежа за сметка на частните малки проекти.

Оказа се, че изключително сериозно подкрепяната от правителството на Кирил Петков компания Next.e.Go Bulgaria .. просто е фалирала, както всъщност и целия регион.

Ще припомня няколко заглавия:
Министър Кирил Петков: Много съм горд, че немска компания на бъдещето, която вече произвежда електромобили, ще прави основното си производство в Ловеч от

Процедура по строежа на завода за електромобили на Next.e.Go Bulgaria е стартирана. Първа копка се очаква да бъде през март 2022 г от 24.12.2021 г.

Завода за сглобяване на електрически автомобили “e.GO“ в Ловеч ще бъде разположен на площ от 173 511 кв. м от 25,05,2022 г.

Днес бяха подписани споразумения за партньорство между Община Ловеч и „Балкан“ АД от

 

В крайна сметка, всеки политик може да обещава каквото реши, може да лъже колкото иска, може да прави каквото сметне за добре лично за него. Санкция за лъжите и обещанията няма. Но все пак, вината не е в лъжовните политици. Те не се избират сами. Всеки има право на глас и секи сам си преценя какво да прави с него. И аз и ти също!