scena105142Павлин Иванов

Иновативната водна сцена, гордост на кмета Казанджиев отплава. Поройните дъждове и придошлите води на река Осъм доведоха до неизбежното и логично събитие –сцената е някъде по течението на буйната река.

От снимките виждате, че тя е била захваната с тънки въженца, които не са издържали на напора на водите. Водният екран обаче си е на мястото.

Миналата година, на 13 юни, следствие пак на придошлите води, иновативното чудо отново щеше да отплава, но тогава Данчо Заверджиев сигнализира и срамът беше спестен.

Припомням, че целият проект, по който беше докара сцената в Ловеч е на стойност над 600 000 лева.

Днес, глупостта манифестира по случай 1-ви май и неповторимата плаваща платформа е някъде към Йоглав. Може би има нещо знаменателно?

27 коментара

  1. А бре как става така, че първоначално храма на сатаната щеше да струва 600000 а сега пък сцената била над толкова? http://vladilovech.narod.ru/666/table.jpg
    И да не забравяте отново да боготворите баат Минчо и компания, да та вършат още повече поразии. Поне ще изгонят ли от Общината неграмотника дето е решил, че такава сцена трябва да има има?

  2. Вижте, някои проблеми не могат да се решат с избори. Защото проблемът е в избирателите, а не в избираемите. Сещам се за стария виц, в който магаретата от едно ТКЗС правели помежду си избори за водач. И все се жалвали, защото след гласуването пак им се падало магаре за водач, а те искали да е кон…

  3. С днешна дата кмета е направил предложение до общински съвет за изменение на Наредбата за местните такси . С параграф единствен кмета предлага на вниманието на съветниците нова цена на услуга:
    §. 1. Разходка с иновативната европейска водна сцена от Ловеч до с. Йоглав – 1 000 лева.
    Очаква се спешно насрочването на извънредно заседание на съвета в началото на месец май за да могат общинските съветници да приемат за кефа на народонаселението новата услуга.
    Дъждовният май ще е благоприятен и за по-дълги разходки по вода с водната сцена. Очаквайте и нови круизи на плаващата сцена до Летница, Левски, Никопол , Турну Мъгуреле и други…

  4. С днешна дата кмета е направил предложение до общински съвет за изменение на Наредбата за местните такси . С параграф единствен кмета предлага на вниманието на съветниците нова цена за услугата:
    §. 1. Разходка с иновативната европейска водна сцена от Ловеч до с. Йоглав – 1 000 лева.
    Очаква се спешно насрочването на извънредно заседание на съвета в началото на месец май за да могат общинските съветници да приемат за кефа на народонаселението новата услуга.
    Дъждовният май ще е благоприятен и за по-дълги разходки по вода с водната сцена. Очаквайте и нови круизи на плаващата сцена до Летница, Левски, Никопол , Турну Мъгуреле и други…

  5. От иновaтивнa, сценaтa се е превърнaлa в сaмоходнa. Може дa я използвaт зa плaтени круизи.

  6. От иновaтивнa, сценaтa се е превърнaлa в сaмоходнa. Може дa я използвaт зa плaтени круизи.

  7. Сигурно пътят на това златно недоразумение се проследява със своевременно монтирана GPS система. Ако има застраховка – добре, ами ако няма….???

    1. шъ я намерим по Умаревско ,шъ си сложим по един чУдър и шъ лоим риба.на дЪлаверинг сме от прУектъ.

  8. Защо не беше и кмета заедно с цялото “кметско войнство” на сцената, да отплават заедно и никога да не се връщат…

  9. Аз Кмета бих го развел за да му покажа какво има и от какво има нужда града ни, неговия не, той е троянец. Г-н Казанджиев съм го виждал да обикаля само в предизборната си кампания, жалък ми е, да приеме моите извинения ако чете писанията ми. Съжалявам, но този човек не мисли за град ЛОВЕЧ!!!

  10. Аз Кмета бих го развел за да му покажа какво има и от какво има нужда града ни, неговия не, той е троянец. Г-н Казанджиев съм го виждал да обикаля само в предизборната си кампания, жалък ми е, да приеме моите извинения ако чете писанията ми. Съжалявам, но този човек не мисли за град ЛОВЕЧ!!!

  11. Ненормална работа, цялото изпълнение е пълен боклук, само някой лапна парите за тая негодна простотия! Да се потърси отговорност!

  12. Това просто е нова екстра,сцената е станала подвижна за дмогат повече хора да я видят 😀

  13. Неизбежно е г-н Кмета да бъде сменен, миналата година имаше прогноза за времето подобна на таз годишната, а кмета си направи реклама като се намокри “спасявайки” сцената: http://lovechtoday.eu/%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%81-%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%BC%D1%8A%D0%B6/ Тази година пак спа, същия този кмет и резултата е на лице, та то вали от две седмици. Докога ще си затваряме очите, докога…?

  14. Да ти отплава сцената. Атентат

  15. Айде пращайте кмета да е прибере.

  16. Не е смешно, ТРАГИЧНО е! Кога беше изградена, кой прибра парите за “свършена работа”? Не ви ли писна вече? Гласувайте пак за тях!

  17. Не е смешно, ТРАГИЧНО е! Кога беше изградена, кой прибра парите за “свършена работа”? Не ви ли писна вече? Гласувайте пак за тях!

Comments are closed.