scena105142Павлин Иванов

Иновативната водна сцена, гордост на кмета Казанджиев отплава. Поройните дъждове и придошлите води на река Осъм доведоха до неизбежното и логично събитие –сцената е някъде по течението на буйната река.

От снимките виждате, че тя е била захваната с тънки въженца, които не са издържали на напора на водите. Водният екран обаче си е на мястото.

Миналата година, на 13 юни, следствие пак на придошлите води, иновативното чудо отново щеше да отплава, но тогава Данчо Заверджиев сигнализира и срамът беше спестен.

Припомням, че целият проект, по който беше докара сцената в Ловеч е на стойност над 600 000 лева.

Днес, глупостта манифестира по случай 1-ви май и неповторимата плаваща платформа е някъде към Йоглав. Може би има нещо знаменателно?

27 коментара

  1. Жалко,сега къде
    ще плажуват циганчетата и къде ще ловят рибарите….

  2. Кога по-зле, кога по-леко ама наводненията ги преживяваме. Комунетата и тяхната наглост, и алчност обаче ще унищожат всичкo до крак.

  3. всичката Мара втасала, ами да мислим да сцената;до толкова ли всичко в града е в ред и няма какво да се прави ,та тази сцена е големият проблем;в пешеходната зона няма здрава плочка, на знаеш къде да стъпиш ,че да не се окъпеш, коритото на реката непочистено, някои улици не знаеш улици ли са, или сокаци, те за сцената взели да ронят сълзи

    1. Ще роним,защото тези пари взети от нашите джобове можеха да се използват за нуждите посочени от вас госпожо.

  4. Вероятно Кметът е събрал войнството си и са тръгнали да гонят сцената по течението на Осъма, дано е настигнат преди да отиде до Дунава, защото задачата ще им се усложни, все пак наши избранници са, трябва да им съчувстваме!
    Да е за първи път, както и да е, но да се повтори, това не биха допуснали дори и тримата глупаци!
    Случилото се е абсолютно безхаберие и на проектанти и на инвеститори.И кметът и свитата му не са бедни хора,и големи заплати получават, въртят и разни бизнеси , може и в някои далаверки да участват, и най-разумно е да се разберат и да започнат да изплащат щетите от тези безумия!

Comments are closed.