djKris Mster1308141Ангел от дуета с Моисей приветства официалният ремикс на Д2 -„Феникс”, който е на ловчалията Камен Конов (Kris Master). Това се случи след приключването на конкурса на Д2. След ожесточена битка между 25 диджеи и продуценти, награда на публиката в конкурса – джаджата мечта за всеки електронен продуцент Ableton Push получава Silver Иванов, но D2 се възползват от правото си сами да изберат официалния ремикс на “Феникс” и техният фаворит е този на диджея KrisMaster.

“В конкурса търсехме по-мощен и клубен саунд и именно тази версия на Kris Master най-много се доближава до това, което си представяхме, че ще чуем”, коментира Митко Кърнев ”

Двете версии на “Феникс” – официалният ремикс на Kris Master и изборът на публиката – версията на Silver Иванов, ще получат специално разпространение към всички диджеи и клубове у нас. От своя страна Камен Конов (Kris Master) , коментира финала на конкурса броени минути след обявяването на победителите по Бг радио , така : – “Сега е момента , в който искам да благодаря на всички приятели , всички хора които харесват моят стил ,музиката ми.

djKris Mster1308142Благодаря Ви!!! Знам че, всеки един от вас ,който помолих ме подкрепи и беше с мен в рамките на конкурса ! Всяко едно парче което създам , е на първо място за всички вас ,които сте винаги с мен !!! Именно за това , искам винаги когато от днес нататък , чуете ремикса ми на D2 , където и да е , да се чувствате поздравени , и той да звучи за Вас !”

2 коментара

  1. Bravo ! ! ! s postoqnstvo kym progres !

  2. Честито, Продуцентчето!

Comments are closed.