marinova611121Корнелия Маринова е водачът на листата на ПП ГЕРБ за 11 Многомандатен избирателен район – област Ловеч, съобщиха от пресцентъра на партията. Номинацията й, както и останалите водачи на листи в страната, бе обявена от заместник председателя на партията Цветан Цветанов на нарочна пресконференция.

Маринова е общински съветник от ПП ГЕРБ, председател на Общински съвет – Ловеч, общински ръководител на ГЕРБ в града.

Преди да влезе в политиката, Корнелия Маринова бе директор на най-голямото основно училище в област Ловеч „Васил Левски”. Тя е учител по биология и химия, завършила е Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Има специализация по организация и управление на образованието в СУ „Св. Климент Охридски”. Владее френски и английски.

Омъжена, има две дъщери.

 

9 коментара

  1. “Аз ще върна младите хора в гр. Ловеч!” – Корнелия Маринова

  2. Звъни телефонът в избирателната комисия:
    – Здравейте, искам да стана депутат!
    – Ама вие да не сте идиот?
    – Не, това задължително условие ли е?

    Вицът на Ловеч днес за водача на Гебр ли се отнася?

  3. “Народът не ги иска, а те се готвят да управляват. И не става въпрос само за ГЕРБ, а и за всички останали партии които са били в управлението последните 68години.”

    Уважаема Airis , позволи ми да не се съглася с това “народа не ги иска”, защото народа ги е искал и ги е избирал през всичките тези години.
    Ето защо партиите нямат никаква вина, че са избирани от народа да го управляват.

    Вчера официално /от изявления в националните медии/ се разбра, че България произвеждала много повече ток, отколкото ползва и продава.

    Да ама Не !

    Цяло лято партийни функционери обикаляха страната за да ни казват колко много имаме нужда от нови енергийни мощности .
    Нещо повече, организираха подписка и събраха стотици хиляди подписи с цел провеждане на референдум.
    Проведен беше референдум за който се похарчиха милиони левове народна пара . След референдума същите тези партийни функционери не спряха да разясняват, колко много ни е нужна една чисто нова АЕЦ /за която да се похарчат милиарди, които пак народа трябва да плати/ за да нямаме проблеми с тока…

    И сега, когато лъсна истината за необходимостта от строителство на нови енергийни мощности, същите тези партийни функционери мълчат, но обмислят нова стратегия, с която да спечелят изборите и да ни построят тази “много нужна” АЕЦ.

    Това е само един пример за това как партийните функционери лъжат народа, но въпреки това той ги избира да го управляват.

    След като народа избира партийни функционери, които го лъжат в никой случай не са виновни лъжливите партийни функционери, а си е виновен само и единствено народа за това, че си е избрал лъжци да го управляват.

  4. Как не проимат капчица достойнство и да се оттеглят? И си отговарям – достойнството явно не носи дивиденти.
    Народът не ги иска, а те се готвят да управляват. И не става въпрос само за ГЕРБ, а и за всички останали партии които са били в управлението последните 68години.
    Аман от листи, изказвания и прах в очите. Аман от корупция, бедност и некадърници.
    Вместо да чуят хората, се пробутват добре познати стари муцуни, с добре познати методи на въздействие и добре осъзнати интереси. Статистика или стъкмистика са социологическите проучвания? А колко хора реално ще гласуват с невалидни бюлетини защото реално не могат да изберат? Няма реален избор и алтернатива, аз поне не виждам..

  5. tova ot GERB sa mnogo nagli dokaraha naroda da rovi po giumovete za da oceliava i naroda gi izrita ot vlasta i te pak iskat da upravliavat luda rabota

Comments are closed.