bsplista505131Павлин Иванов

Днес БСП представи листата, с която ще се бори за поне 3 мандата в 11 МИР Ловеч. Милко Недялков при представянето на кандидатите заяви, че областното ръководство  нарочно е номинирало 9 кандидати за народни представители, а не 10, както позволява закона, защото според ръководството това е по-щастливо число и винаги е вървяло на партията, когато листата е от 9 човека.

Както вече ви информирахме, водач на социалистите в предизборната кампания е д-р Емил Райнов. Роден 1961 г. Роден в с. Драгодан, Дупнишко. До 18 годишна възраст е живял в град Рила, където е завършил гимназия. Завършил е Медицинска академия София. Има придобити две специалност и – вътрешни болести и авиационна медицина.  2001 е завършил втора магистратура – здравен мениджмънт. От 1989 г. работи в Транспортна болница София в звено по авио медицинска експертиза. Член на БСП от 10 години.

bsplista505137В 39-ия Парламент е бил съветник на здравната комисия. В правителството на Станишев е бил зам. министър на здравеопазването. 4 години е бил председател на Управителният съвет на Здравно осигурителната каса.

Женен, има две дъщери. Едната е четвърто поколение социалистка. Има и куче, също женско.

Член  на Националният съвет на БСП.

Втори е единственият от депутати от ловешка област, който е запазил доверието на своята партийна централа  и е номиниран за втори мандат – Димитър Горов. Роден 1971 г. Средно образование е завършил в гимназия „Христо Кърпачев“. Висшето си образование е завършил в Стопанска академия в Свищов , специалност „Счетоводство и контрол“. Бил е и Директор на „Информационно обслужване“. Депутат в 41-то Народно събрание. Женен.

Трети е най-младият кандидат от листата – Ивайло Иванов. Роден е 1980 г. Той е от Луковит.  Икономист „Застраховане и социално дело“, работи като организатор на стопанската дейност в частна фирма и същевременно е земеделски производител. Общински съветник е, издигнат от БСП.

На четвърта позиция социалистите са поставили бившият кмет на Тетевен Цецка Петкова. В момента работи като старши учител. Завършила е педагогика. Родена е през 1957 г. Председател е на Общински съвет на БСП в града.

bsplista505133Пети е Директора на Драматичен театър Ловеч и настоящ съветник от групата на БСП в Общински съвет Ловеч Васил Василев. Роден 1976 г.. Завършил е Езикова гимназия. Завършил е НАТФИЗ – режисура. Общински съветник от БСП – гражданска квота, безпартиен.

Шести е водачът на групата на социалистите в Общински съвет Ловеч Валя Янкова. Родена е през 1960 г. Икономист, специалист по счетоводство и контрол. Втори мандат общински съветник, който има много предложения и инициативи, каза при представянето й Милко Недялков. Според него напълно е заслужила доверието на групата съветници.

Седми е Владимир Василев, роден 1971 г. от Ябланица. Магистър по педагогика. Директор на СОУ „Васил Левски“ в Ябланица. Председател на Общинският съвет на БСП в града и общински съветник трети мандат.

bsplista505135Осмият в листата е от гражданската квота, безпартиен, общински съветник от групата на БСП в Угърчин – Искрен Йотов. Роден е през 1967 г. Завършил е право в СУ и работи като адвокат.

На девето място е Росен Веселинов, роден 1978 г, трети мандат съветник в Общински съвет Троян, председател на младежкото обединение на БСП, семеен. Служител е в „Лесопласт“. Завършил е мениджмънт и е магистър по финанси.

 

14 коментара

  1. Уважаеми и не дотам!!! До кога приебъци и парашутисти ще водят листите ни? Толкова ли няма грамотни ловчалии, че слагате външни, никому не познати???? Защо водачи на листата, на избираеми места не са В. Янкова и В. Василев. Поредни номера от селски вечеринки! Срам!!!

  2. ТОЗИ СЕДМИЯТ Е ПЪЛНА ШЕСТИЦА ТРЯБВАШЕ ДА Е ШЕСТИ НОМЕР ХА ХА ХА ХА ЛУД

  3. ТОЗИ СЕДМИЯТ ВЛАДКО Е НАЙ ДОСТОЙНИЯТ КОМУНИСТ С КОЙТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ -ПИЯНИЦА
    ТУМБАКА МУ ВЪРВИ 5 МИНУТИ ПРЕД НЕГО ХАХАХА

  4. Иво Иванов е отлично попадение . Изключително разумен,интелигентен,ерудиран,талантлив и перспективен млад човек

  5. Достоен млад 4овек които се интерисува от вси4ко и с идеи

  6. А защо представителят на Троян е на девето място? Кой наказа троянци?

  7. “Всички пред закона сме равни, но някои са по-равни от другите !”

    Няма как да не си задам следния въпрос:

    Защо най-достойния /според мен/ от кандидатите е пети в листата ?

    Директора на театъра доказа през последната година и половина, че може да работи сериозно и отговорно на 100% за доброто на Ловеч и въпреки, че сме имали различни мнение по определени въпроси, няма как да не призная този факт .

    Нямам нищо против водача на листата, не го познавам, но когато напишеш името му в Google за информацията която е там може да се каже, че не е достатъчно добра за да бъде той водач на листа в която е директора на театъра.

    Няма тук да му вадя ‘кирливите ризи’ за да подкрепя тази моя хипотеза, защото целта ми не е да ‘плюя’ по водача на листата , а да си отговоря на въпроса ;

    Защо най-достойния от кандидатите е пети в листата ?

    Отговора е прост : БСП едно говори за съставянето на листите, но пък реално прави точно обратното .

    Разбира се , че няколко от знаковите лица на БСП, днес не са в листите, но това е по скоро в резултат на вътрешно политическа саморазправа с тях, а не в резултат от публично обявения нов начин на съставянето на листите.

    Ето защо за тази листа може да се каже:

    Пременил се Илия, погледнал се – пак в тия!

    1. с този лидер на гербовата партия

Comments are closed.