Павлин Иванов

„Ловеч днес“ продължава да представя работата на народните представители от област Ловеч, които трябваше да защитават интересите на жителите на нашата област. В първа част (тук) и втората част (тук), беше показана работата на представителите на ПП ГЕРБ и БСП. Днес, на фокус е единственият народен представител от ДПС.

На проведените избори на 26 март 2017 г. ДПС получи 8 034 гласа в 11 МИР Ловеч или 11.78 %, като с този резултат стана трета политическа сила в област Ловеч и вкара един народен представител. Това е Джейхан Ибрямов.

ДЖЕЙХАН ХАСАНОВ ИБРЯМОВ (ДПС)
Той е роден през 1977 г. в Търговище.
Неговата парламентарна дейност включва участие в Комисия по отбрана, Комисия по вероизповеданията и правата на човека, Временна комисия за установяване на потенциално опасните и конкретни случаи на радиоактивно замърсяване на питейни води на територията на Република България, причините за тяхното възникване и последиците за здравето на гражданите, Временна комисия за проучване изпълнението на процедурата по избор на нов тип боен самолет..
Член е на групите за приятелство между България и следните държави:
Азербайджан, Китай, Република Корея, САЩ, Турция, Япония, Русия, Великобритания, Израел, Саудитска Арабия, Ирландия, Чехия, Швеция.
Участвал е в изготвянето на 9 законопроекта и 5 проекта за решения на Народното събрание. Има 23 участия в парламентарен контрол с питания.
Пълно досие за дейността му може да видите в сайта на Народното събрание ТУК
В материала са използвани единствено официални данни от Народното събрание на Р България.