Павлин Иванов

Вчера Президентът Радев издаде Указ, с който насрочи парламентарните избори за 4 април 2021 г. „Ловеч днес“ припомня кои бяха народните представители, които пълен мандат от 4 години, защитаваха интересите на жителите на област Ловеч.

На 26 март 2017 г. се проведоха последните парламентарни избори. На тях, ПП ГЕРБ получи 22 336 гласа или 32.74% и вкара двама депутати, БСП получи 20 391 гласа или 29.89% и спечели също две места в Народното събрание. Трета политическа сила в област Ловеч стана ДПС и спечели едно депутатско място.

Народните представители на ПП ГЕРБ за област Ловеч са двама, като сред тях няма представител на областния град. Това са:

ИВАН НИКОЛОВ МИХОВСКИ (ПП ГЕРБ)

Той е роден през 1980 г., троянец, бил е депутат и в предишното 43-то Народно събрание. Неговата парламентарна дейност включва участие в Комисия по икономическа политика и туризъм, Комисия по вероизповеданията и правата на човека, Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения.

Член е на:

Група за приятелство България – Египет, Група за приятелство България – Катар, Група за приятелство България – Кипър, Група за приятелство България – Тайланд, Група за приятелство България – Чили, Група за приятелство България – Ирландия, Група за приятелство България – Судан, Група за приятелство България – Палестина и Група за приятелство България – Полша.

Участвал е в изготвянето на 10 законопроекта и 7 проекта за решения. Има 7 участия в парламентарен контрол с питания.

Пълно досие за дейността му може да видите в сайта на Народното събрание ТУК

 

КАЛИН ДИМИТРОВ ВАСИЛЕВ (ПП ГЕРБ)

Той е роден през 1976, от Луковит. Професия: икономист. Той е член на Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата, Комисия по отбрана, Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата, Комисия по отбрана, Временна комисия по повод придобиването от “Българска банка за развитие” АД на 28 265 200 акции от капитала на “Първа инвестиционна банка” АД.

Член е на групите за приятелство между България и следните държави:

Австралия, Бразилия, Грузия, Израел, Казахстан, Мексико, САЩ, Япония, Русия, Судан, Япония.

Участвал е в изготвянето на 4 законопроекта и 7 проекта за решения. Има 9 участия в парламентарен контрол с питания.

Пълно досие за дейността му може да видите в сайта на Народното събрание ТУК

 

В следващи материали ще може да се запознаете и с дейността на депутатите от БСП Милко Недялков и Валентина Найденова и народния представител от ДПС Джейхан Ибрямов.

 

В материала са използвани единствено официални данни от Народното събрание на Р България.