Скъпи приятели,

Ние от ловешката структура на коалицията „Изправи се! Мутри вън“, през изминалия уикенд започнахме активна предизборна кампания с множество срещи с граждани в общините Ловеч и Луковит.

При разговорите с хората, ясно се усеща желанието за промяна, като те напълно разбират, че това може да стане само чрез свалянето на ГЕРБ от властта.

Затова коалиция „Изправи се! Мутри вън“ си поставя няколко основни задачи, за  които участниците в антиправителствените протести, част от които бяхме и ние, настояваха многократно:

  1. Свалянето от власт на корупционното и мафиотизирано управление на ГЕРБ и присъдружните му патерици – ДПС и така наречените „патриоти“;
  2. Пълна ревизия на управлението на страната за последните десет години. Разследване на корупционните схеми, в които потънаха милиарди от нашите данъци. Съд и затвор за виновните лица. Тук отново звучи толкова актуално великият Иван Хаджийски, който в един от своите цитати пита: „Коя опозиционна партия, след като в агитациите си е обещавала ревизиране богатствата на членовете на управляващата партия, след дохождането ѝ на власт е създала този опасен прецедент?“ Смело можем да заявим, че НИЕ сме тези, които ще дръзнем да направим това.
  3. Възстановяване на принципите на демокрацията, върховенство на правото и разделение на властите с цел – равенство на гражданите пред закона независимо от тяхното материално и обществено положение. Ще сложим край на практиката „за кокошка няма прошка“, а за „милиони няма закони“.
  1. Незабавна промяна на изборното законодателство, така че всички български граждани да могат да упражнят конституционното си право да гласуват в един прозрачен и честен изборен процес, без фалшификации и купен вот. Въвеждане на дистанционното гласуване с цел облекчаване вота на нашите сънародници живеещи в чужбина.

 

 

 

 

Гласувайте  за кандидатите от  нашата листа „Изправи се! Мутри вън!“ – област Ловеч, с бюлетина №18, за да имаме шанс за едно по-добро бъдеще заедно!

Очакваме Вашите въпроси, виждания и предложения на страницата ни във фейсбук:  „Коалиция Изправи се! Мутри Вън! – Oбласт Ловеч“

 

Платена публикация по договор