От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщават, че на 13 март в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу 44-годишен мъж от града. Той грубо е нарушавал обществения ред и е отправял обиди към полицейски служители при изпълнение на служебните им задължения. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч.

26-годишен от с. Умаревци е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч, след като на 13 март при управление на лек автомобил е установен да шофира след употреба на наркотични вещества. Тестването е извършено с техническо средство и е отчело положителен резултат за бензодиазепини. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

33-годишен от Тетевен е задържан за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР, след като на 13 март около 22.44ч. при управление на лек автомобил в с.Бабинци е спрян за полицейска проверка, при която е установено, че шофира след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,46 промила. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.