Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна на 27 септември с представителна група от победители в конкурса Малка Мис и Малък Мистър Ловеч 2021 г. – едно събитие с дългогодишни традиции и част от едноименната национална верига. „Поздравявам ви за труда и каузата, която защитавате, за красотата и умението да се държите на сцената, Ловеч има нужда от повече деца като вас“, каза кметът на Ловеч, като връчи сувенири и подаръци на гостите. Те бяха придружени от Мариета Славчева от Модна къща „Перлита“, която допълни, че подобни изяви вдъхват самочувствие на децата и разкрива техните таланти.

На срещата в залата на общината беше и водещата Яна Печева. Ето и титлите, които спечелиха ловешките участници:

Александра Пеевска-8 год.- Малка Мис България 2021

Раян Раданов – 12 год. – Малък Мистър България 2021

Александра Дойчинова – 7 год. – Малка Мис България 2021 артистичност

Памела Маринова – 8 год. – Малка Мис България 2021 – I принцеса

Евелина Василева – 9 год. – Малка Мис България 2021 – I принцеса, сребърен медал в категория „Певческо изкуство“.

Мария Матеева – 7 год. – Малка Мис България 2021.

Александра Пеевска спечели златен медал от Арт фестивала „New Stars“ с изпълнение на композицията „Кукла“ – класически балет.

Другите ловешки участници са Мария Пеловска – 17 год. Мис Тийн България 2021.и Мелиса Мехмедалиева – 6 год. Малка Мис България 2021 – I принцеса.

Организатор на конкурса е Агенция Интерсаунд с подкрепата на Община Ловеч и в партньорство на НЧ „Бяла Анаста 2016“ и Модна къща „Перлита“.

Участниците в последната изява в Ловешката крепост бяха на възраст от 4 до 18 години. Най-вълнуващо и внушително беше дефилето на победителите в минали издания на конкурса в Ловеч, спечелили титли и награди от престижни национални и международни конкурси и фестивали. Тази година те бяха над 40. Те имат честта да бъдат Звездно детско жури и да участват в организацията: водещи, асистенти, координатори. Приемствеността е едно от най-големите постижения на конкурса.