Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и зам.-кметът Венцислав Христов бяха удостоени с Грамоти за отличен социален диалог от Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“.

Отличията бяха връчени от д-р Юлиян Петров, председател на СО към КТ „Подкрепа“ на официална среща в кабинета на кмета. На награждаването присъства и председателят на  Регионален синдикат „Образование” към КТ „Подкрепа“ Иво Райнов.

„Имам привилегията да Ви връча тази грамота, която е по-скоро израз на духовно признание за отличното ни партньорство. Една инвестиция в бъдещите ни отношения. Вие сте Община за пример, допринасяте за подобряване качеството на живот на хората, за успешното образование.

В тези не леки времена за българското образование с общи усилия да вървим напред“. С тези думи се обърна към Корнелия Маринова председателят на СО към КТ „Подкрепа“.

От своя страна кметът благодари за честта да получи това отличие.

„Ще продължаваме да работим за образованието, да  инвестираме  не само в образователната инфраструктура, а и в децата. Защото те са тези, на които се гради нашето бъдеще“, заяви Маринова.

„Вие сте човек с огромен опит в ефективния  социалния диалог, който има ключова роля за развитието на качествено и модерно образование“, заяви още Петров при връчването на наградата на зам.-кмета на Общината Венцислав Христов.