gumnerov1706151Павлин Иванов

Тази сутрин, на пресконференция Кирил Гумнеров оповести решението си да се кандидатира за кмет на община Ловеч в предстоящите местни избори. Той ще участва в надпреварата като независим кандидат с подкрепата на коалиция от партии.

Подкрепа за Гумнеров вече декларираха от РЗС, като лидерът на партията в Ловеч Таня Тодорова заяви, че нейната партия първа е припознала бившият депутат на АТАКА и има одобрението на областния лидер на РЗС д-р Илиян Кинов.

Според Гумнеров, Ловеч се е сринал икономически, от което е пострадал и самият той, както и неговият бизнес. Кандидатът за кметският стол заяви, че през последните години цените на имотите в общината през последните години са паднали с близо 30,40 процента, което от своя страна пряко засяга всеки един жител на града.

Независимият кандидат ще проведе кампанията си на база факти за случилото се през последните години и кой е виновен за това. В програмата на Гумнеров са залегнали ревизия на европроектите, тяхната икономическата целесъобразност за Ловеч, ревизия на общински дружества, предприятия и звена, подкрепа за местния бизнес, операция „ Чисти ръце“ в Общината, която предвижда всеки един чиновник, за когото има съмнение за корупционни практики да бъде освободен от длъжност.

Програма минимум за Ловеч е балотаж, заяви още Гумнеров.

 

4 коментара

Comments are closed.