За 19 години Ловеч е намалял с почти 20 000 човека. От 62 256 е паднал до 43 243 жители. Всяка година по 1000 човека са бягали от града ни. И няма да спрат, както се очертава. Кога ще сложим кепенците, това е истинския въпрос! През тези 19 години в Ловеч управляваха БСП и ГЕРБ.

На смени. И нищо не се промени.

Предприятията не започнаха да работят, хората не спряха да си стягат куфарите, а автобусите за София продължиха да тръгват пълни и да се връщат празни. Това е истината, приятели.

Не ни предстои нищо хубаво. Нова порция от грабежи и „усвояване“ на европейски пари. И нова порция прах в очите. В кого е вината ли? Не се наемам да отговоря! Не искам!

Не може да гласуваш за тези, които гонят децата ти, а после да се чудиш защо нещата не вървят! Аз мога да попреча на тези процеси! Или поне мога да се опитам.

За разлика от тези, дето ни ги лансират големите местни партии, и които дори няма да направят опит да подобрят нещата в града ни. От Вас зависи, приятели! Аз мога единствено да предложа решения. Дали ще ги приемете, това решавате вие!

 

 

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

ПП “Партия Български Социалдемократи“